Zanimivosti

Horoskop za petek, 30. oktobra

W.Y.
30. 10. 2015, 06.55
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.58
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Arhiv Svet24
Kako kaže?

OVEN – Družabno življenje boste prestavili v višjo prestavo, da bi zadovoljili svojo potrebo po radovednosti. Nova poznanstva bodo osvežitev, ki prinaša več smeha in dobre volje.
BIK  Zaradi nepričakovanih preobratov boste morali stvari zaključevati veliko prej, kot ste pričakovali. Če ne boste dlakocepski in ne boste zahtevali popolnosti za vsako ceno, lahko dosežete prav lepe rezultate.
DVOJČKA – Tudi vi se občasno lahko ustavite, čeprav je mogoče, da boste naleteli na partnerjevo neodobravanje. Nekaj težjih opravkov je vseeno pustilo posledice. Premislite o posvetu z zdravnikom.
RAK – Vsekakor se povežite z nekom od znancev ali sorodnikov, ki vam lahko pomaga v ključnem trenutku. Le nikar ne dovolite, da bi na vas vplivale določene zasebne zadeve, saj se na takšen način ne boste premaknili nikamor.
LEV – Znali si boste vzeti čas za vse, kar vas zanima, pri tem pa ne boste pozabljali na svoje partnerske obveznosti. Zaljubljenost bo trajala in trajala, kar vas bo razveseljevalo.
DEVICA – V drugi polovici dneva boste prišli bolj do izraza kot solist, uspeha ne boste hoteli deliti. V ljubezni boste trmasto vztrajali pri svojem, vsak pogovor, ki bi lahko zgladil stvari, vam bo šel pri enem ušesu noter, pri drugem ven.
TEHTNICA – Zavedate se, da lahko po majhnih korakih doživite velike uspehe. Vezanim bo zmanjkalo časa za romantiko, saj se boste ukvarjali s svojimi prijatelji in njihovimi problemi.
ŠKORPIJON  V današnjem dnevu se boste soočali sami s sabo in z zadevami, ki so se nakopičile v preteklosti. Najbolj vas bodo motile zadeve na čustvenem področju.
STRELEC  Ognjena energija, ki vam je v zadnjem času primanjkuje, se vam počasi vrača. Ugotovili boste, da ste veliko zamudili s tem, ko ste se umikali in se zapirali vase.
KOZOROG  Zvezde bodo v današnjem dnevu na vaši strani v službi in v veliko zadovoljstvo bo tudi vaše denarno stanje, ki se bo počasi stabiliziralo.
VODNAR  Vaše misli se bodo danes vrtele okrog prijateljskih zadev, ki vam v zadnjem času povzročajo manjše težave. Začeti boste morali z odkritim odnosom.
RIBI  Dopoldanske ure bodo posvečene delu in razmišljanju o raznih projektih, ki lahko čez nekaj časa obrodijo sadove. Vendar si boste morali natančno zadati svoje cilje.