Zabava

Ana Klašnja nam je po razkritju nosečnosti zaupala sladke skrivnosti

Mojca Vakselj
11. 11. 2015, 07.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.58
Deli članek:

Balerina Ana Klašnja, ki jo lahko gledamo kot žirantko v oddaji Slovenija ima talent, je pred nekaj dnevi poskrbela za največje presenečenje, ko je v oddaji v živo izdala, da pričakuje otroka.

Mediaspeed
Ana Klašnja bo spomladi prvič postala mamica. Spol dojenčka, ki ga pričakuje s partnerjem Miho Krušičem, je še skrivnost.

Mediaspeed
Po oddaji in priznanju, da v sebi nosi otroka, se je stisnila k svojemu Mihi.

Ana je veselo novico kar nekaj časa skrivala, toda med nedeljsko oddajo se je odločila, da želi nosečnost deliti z vso Slovenijo. »Za to mizo nas že od začetka sedi pet,« je priznala in požela navdušenje v studiu, nato pa so čestitke njej in partnerju Mihi Krušiču začele deževati z vseh strani.

Ano smo poklicali tudi mi in zaupala nam je, da nosečnosti ni pričakovala. »Oba sva si želela družine, prav načrtovala pa je ravno nisva,« je razložila balerina in priznala, da je bila prva stvar, ki ji je prišla na misel ob ugotovitvi, da v sebi nosi otroka, kako bo povedala Mihi.

Spol še skrivnost

Dojenček naj bi na svet prijokal spomladi prihodnje leto, spol pa je za zdaj še skrivnost. »Želim si zgolj in samo to, da bo ona ali on zdrav in srečen,« nam je zaupala Ana, ki je vesela, da je svojo skrivnost delila z vsemi, saj ji zdaj ne bo treba več razlagati, zakaj se v oddaji včasih čustveno odzove.

Nosečnost dobro prenaša, le na delovnem mestu so se ji morali malce prilagoditi. »Baletne treninge sem občutno zmanjšala, saj moči za solo vloge nosečniški trebušček ne bi prenesel,« nam je razložila balerina in dodala, da ji sicer delo prija, jo zamoti in ji daje dodatno energijo.