Zabava

To zadnjico si morate ogledati, saj naj bi bila najlepša

M.J.
11. 11. 2015, 15.31
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.58
Deli članek:

V Braziliji so tudi to leto pripravili tekmovanje Miss Bumbum, na katerem se izbira najboljša zadnjico v državi. Ali si je zmagovalka zaslužila titulo, pa se odločite sami.

Instagram
Ali si je zmagovalka zaslužila titulo, pa se odločite sami.

Suzy Cortez si sedaj tudi uradno lasti najboljšo zadnjico v Braziliji. Vsaj tako je odločila strokovna žirija, ki je izbirala med 15 finalistkami. Samo za informacijo naj vam povemo, da se je v prvem krogu na tekmovanje prijavilo več kot 500 deklet.

Instagram
Vsaka zadnjica se ocenjuje s pomočjo treh kriterijev – čvrstost, velikost in oblika.

Vsaka zadnjica se ocenjuje s pomočjo treh kriterijev – čvrstost, velikost in oblika. Medtem, ko se preostanek telesa popolnoma ignorira. Omenjeno tekmovanje vsako leto naleti tudi na neodobravanje posameznih organizacij, toda, kot pravijo organizatorji, gre za popolnoma normalno lepotno tekmovanje, le da je tokrat v ospredju zadnjica.

Instagram
Omenjeno tekmovanje vsako leto naleti tudi na neodobravanje posameznih organizacij.

Suzy je dejala, da se je na tekmovanje pripravljala cele štiri mesece – veliko je trenirala, poleg tega pa je bila tudi na posebni dieti. Koliko je plačala za povečanje zadnjice ni razkrila, kot tudi lanskoletna zmagovalka, ki je skoraj umrla zaradi komplikacij s silikonskimi vsadki.

Instagram
Suzy je dejala, da se je na tekmovanje pripravljala cele štiri mesece.

Fotografije »ritnega« tekmovanja si lahko ogledate tukaj, Suzy Cortez pa lahko sledite tudi na Instagramu.