Zabava

Hollywoodski igralec taji, da je HIV pozitiven?!

M.J.
11. 11. 2015, 13.13
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.58
Deli članek:

Tuji portali so se razpisali o veliki hollywoodski zvezdi, ki taji, da naj bi bila HIV pozitivna in sicer zaradi strahu pred morebitnimi tožbami bivših spolnih partneric.

Na seznamu njegovih bivših partneric so se znašla številna slavna imena, med drugim tudi nagrajena filmsko igralka, hollywoodska zvezdnica s kontroverzno preteklostjo, TV zvezda in tudi slavna manekenka.

Tuji mediji poročajo, da je javnost za informacijo o okužbi z virusom HIV zvedela šele sedaj, kljub temu, da naj bi bil zvezdnik okužen že več let. Igralec se najbolj boji tožb, ki bi ga lahko doletele s strani njegovih bivših slavnih partneric.

Skrivni vir ameriških tabloidov trdi, da slavni igralec ne želi javno priznati, da je HIV pozitiven, ker so mu tako svetovali številni. Boji se, da bi to pomenilo konec njegove kariere. Svojo okužbo z virusom HIV naj bi priznal samo svojim najbližjim prijateljem.

»Želi, da se ga spominjajo kot igralca in ne kot nekoga, ki se je okužil z virusom HIV,« je dejal neimenovani vir.

Potem, ko so se mediji razpisali o igralcu, so mnogi poskušali uganiti za koga gre. Nekateri predvidevajo, da ko se je pojavil prvi članek, gre za Charlie Sheena.