Zabava

Voditeljica spet nasmejana in sveže zaročena?

mv
8. 11. 2015, 17.55
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.58
Deli članek:

Hrvaška voditeljica Vlatka Pokos, ki je še pred nekaj tedni točila grenke solze ob koncu razmerja s hrvaškim manekenom Ivico BIljanom, se spet smeji. Razlog? Dejstvo, da sta se s 46-letnikom, ki živi in dela v Kanadi, pred kratkim pobotala, govori se celo, da sta se zaročila.

Instagram
Moški njenih sanj si je premislil in zaročil zaljubljeno voditeljico.

Hrvaški mediji poročajo, da Vlatka Pokos sicer skoraj nikoli ne nosi nakita, na nedavnem dogodku v Zagrebu pa se je pojavila z opaznim prstanom z ogromnim dragim kamnom, ki je takoj pritegnil pozornost zbranih. Šušljati se je začelo, da se je 45-letna voditeljica pred dnevi zaročila, za roko pa jo je zaprosil nihče drug kot njen kanadski ljubimec Ivica Biljan, s katerim sta se sicer pred nekaj tedni začasno razšla. Počilo je, ker je Ivica prebral knjigo o Vlatkinem življenju in bil razočaran nad tem, kakšna ženska je bila, preden je spoznala njega.

Instagram
Ljubezen je premagala vse.

Varanje in posesivnost 

Zmotilo ga je predvsem to, da je varala svojega prvega moža in da se ji to ni zdelo nič spornega. Poleg tega naj bi ga Vlatka začela nadzorovati in preverjati, kje je in s kom preživlja dneve. Njena posesivnost je bila pika na i, da je Biljan pred tedni hrvaškim medijem zavzeto razlagal, da ga je razočarala in da si ne predstavlja, da bi lahko tako žensko spustil v življenje svojih otrok. A očitno je vse pomisleke uspešno odpravil in se odločil, da ji da še eno priložnost. Ne le to, v zadnjih dneh je celo ugotovil, da se z njo želi poročiti. Zanimiv par, ni kaj!