Zvezde

V Ameriki rodila hčerko

B. P. /Lady
4. 2. 2015, 08.33
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.56
Deli članek:

Se še spomnite plavolaske Alme Brdžanović, ki je kot prva kandidatka resničnostnega šova Bar zaslovela na domačem medijskem prizorišču? O njej zadnja leta nismo veliko slišali, saj je mlada podjetnica našla srečo v Ameriki.

Jaka Vinšek, Facebook

O njeni razkošni poroki z Indijcem Anisom Attarwalo smo že poročali, zdaj pa se je zakoncema pridružila še hčerka Alina, ki se jima je rodila pred slabim mesecem dni. Alma je v nasprotju s svojimi začetki zdaj bolj zadržana in skrivnostna glede svojega novega življenja. Na spletu je ne boste več našli pod njenim dekliškim priimkom, ampak ima povsem novo identiteto, kot da bi se sramovala svoje preteklosti. Tudi z mediji ne želi komunicirati, kar nas je malce presenetilo, saj je bila vselej zelo rada v središču pozornosti in nas je znala nasmejati s kakšno lahkotno izjavo.

Baje ji nagaja predvsem moževa sestra, ki menda ni najbolj navdušena nad tem, da se je njen brat poročil s slovensko lepotico. A če sklepamo po fotografiji, se Alma požvižga na zavist in je s svojim izvoljencem srečna kot že dolgo ne. Njeni slovenski prijatelji pravijo, da se ji je z vlogo mamice izpolnila še največja želja. Čestitke, Alma!