Črna kronika

20-letna pevka zapeljala v reko in se utopila

G.G.
4. 2. 2015, 09.18
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.56
Deli članek:

V bližini Visokega v BiH so včeraj iz reke Bosne potegnili truplo 20-letne Amile Hasanović, ki je bila lani udeleženka resničnostnega šova »Tudi ti si lahko zvezda«.

Nesrečnica je z avtom zletela v reko v ponedeljek popoldne. Priče dogodku so povedale, da je rdeči polo v nekaj sekundah izginil v narasli reki.

»Videli smo dekle, kako poskuša razbiti steklo, toda nemogoče se je bilo boriti s hitro in naraslo reko. Nekateri so poskušali pomagati dekletu, a je avto prehitro pogoltnila reka,« je za Blic povedal eden od očividcev.

Nekateri so pred tragičnim dogodkom videli, da je rdeči polo parkiran v bližini rečne struge. Domnevajo, da je Amila prestavila v vzvratno in po nesreči zapeljalo v reko.

Reševalne ekipe so bile hitro na kraju nesreče. V ponedeljek zvečer so poskušali avto izvleči iz vode, a ga zaradi močnega toka in mraza niso uspeli. Akcija se je nadaljevala v torek in nekaj pred poldnevom je potaplječem uspelo avto trdno privezati, tako da so ga lahko potegnili na suho.

Hasanovićeva je postala javnosti poznana kot udeleženka glasbenega šova »Tudi ti si lahko zvezda« na televiziji Hayat. Mlada pevka je sicer lani objavila svojo prvi »singl«, v nekem intervjuju pa je povedala, da se najbolj boji višine in globine.