Bi res morali prevzeti odgovornost?

FOTO: Ostala brez konice srednica, njena hči sedaj krivi trgovino modnega giganta

R.T.
5. 12. 2019, 16.49
Posodobljeno: 5. 12. 2019, 16.49
Deli članek:

Bodo pri britanski modni ikoni prevzeli odgovornost za incident?

Facebook
Fotografijo poškodbe je delila na facebooku.

Angela Hills in njena mama Mary sta oktobra obiskali enega od trgovinskih objektov britanske modne ikone Marks & Spencer v britanskem okrožju Cheshire. Druženje in nakupovanje pa se je končalo bridko. Prišlo je namreč do nenavadnega in neljubega dogodka. Mary je ostala brez konice sredinca, potem ko so vrata priprla njen prst. Kot piše Dailymail je ženska ostala brez več slojev kože, Angela pa krivi samega proizvajalca oblačil. V ponedeljek je na facebooku zapisala, da na vratih ni nikakršnega obvestila, ki bi opozarjalo na nevarnost in s tem preprečilo neljub dogodek.

Facebook
Angela Hills

Pri Marks & Spencerju so incident označili kot “nesrečo” in Mary zaželeli uspešno okrevanje. Za jezno Angelo pa to ni bilo dovolj: “Pri M&S so mami ponudili zgolj rože?! Niti poklicali je niso.”

Odzivi ljudi na omenjenem družbenem omrežju pa so bili različni. Medtem ko so nekateri prepričani, da so za incident odgovorni pri Marks & Spencerju, pa so drugi povsem drugačnega mišljenja: “Vrata se odpirajo in zapirajo. Zdrava pamet vendar vsakomur pove, da ni vtakne prstov med vrata, ko se ta zapirajo”. Nekateri so zapisali celo: “Je tvoja mama prvič videla vrata?”