Ni želela, da bi ji ga vzeli zločinci

FOTO: Med spanjem je pogoltnila svoj zaročni prstan in pristala v bolnišnici

A.S.
16. 9. 2019, 11.13
Posodobljeno: 16. 9. 2019, 11.17
Deli članek:

Zaradi nočne more je Američanka Jenna Evans (29) med spanjem pogoltnila prstan. Zdravniki so ji kos nakita uspešno odstranili.

Facebook (osebni profil)
Zaradi nočne more je Američanka Jenna Evans (29) med spanjem pogoltnila prstan.

Evansova je kot ponavadi v nočnih urah zaspala doma v Kaliforniji. Sanjala je, da sta z zaročencem Bobbyjem na drvečem vlaku, da pa ji ne bi »zločinci« vzeli prstana, ga je morala pogoltniti. Čeprav se je zaradi intenzivnih sanj zbudila, je kmalu zatem zaspala nazaj. Zjutraj pa so se njene more so se uresničile. Njenega diamantnega prstana ni bilo na spregled, Evansova pa je vedela, kaj se je zgodilo. Z zaročencem sta se takoj odpravila v bolnišnico, rentgenski posnetki pa so pokazali, da se prstan nahaja v njenem želodcu.

Zdravniki so se strinjali, da bi bilo nespametno, če bi pustili, da »narava opravi svoje«. 29-letnici so, potem ko je morala podpisati obrazec, da je seznanjena z dejavniki tveganja, tudi s smrtjo, opravili endoskopski operativni poseg. »Jokala sem, ker bi bila jezna, če bi zaradi tega umrla,« je povedala in dodala: »Tako dolgo sem čakala na ta prstan in na dan, ko se bom poročila z Bobbyjem Howellom«.

Poseg je bil uspešen, Jenna pa se je zbudila v solzah. »Tako zelo sem bila vesela,« je povedala za ABC. Bobby in Jenna se bosta kljub nevsakdanjemu incidentu poročila, 29-letnica pa je zaročencu obljubila, da prstana ne bo nikoli več pogoltnila.