Ganjen

VIDEO: Cristiana Ronalda ob pogledu na očeta premagale solze

J.P.
16. 9. 2019, 09.21
Posodobljeno: 16. 9. 2019, 09.24
Deli članek:

Nogometni zvezdnik ni mogel zadrževati solz, potem ko si je ogledal posnetek, na katerem je njegov pokojni oče dejal, kako ponosen je na svojega sina.

Profimedia
Cristiano Ronaldo

Posnetek je nastal leta 2004, tik pred evropskim prvenstvom v nogometu na Portugalskem.

Jose Dinis Aveiro je bil alkoholik, ki si je pred upokojitvijo denar služil v vojski. Imel je 52 let, ko je umrl zaradi odpovedi jeter, s tem pa zamudil dobršen del sinovega uspeha in rojstva njegovih otrok.

"Nikoli nisem videl tega posnetka. To je neverjetno," je vidno ganjeni Cristiano Ronaldo dejal britanskemu novinarju Piersu Morganu. "Mislil sem, da bo intervju zabaven, nisem pa pričakoval, da bom jokal. Nikoli nisem videl teh posnetkov mojega očeta, ne vem, kjer ste jih dobili. To moram pokazati svoji družini … Pravzaprav svojega očeta sploh nisem poznal. Bil je alkoholik, imeti normalen pogovor z njim je bilo težavno," je še povedal portugalski zvezdnik Juventusa.

Očetov prijatelj iz otroštva, ki je bil z njim v vojski, je razkril, da se je Aveiro pogosto hvalil, da bo njegov sin nekega dne najboljši igralec sveta. Kot vojni veteran naj bi le s težavo dobil delo. Uteho naj bi našel v pijači, družinske prijatelje navajajo tuji mediji.

Ronald je v intervjuju razkril tudi, da se namerava nekega dne poročiti s svojim dekletom Georgino Rodriguez.