Svet

Dekleta v vili na meji s Srbijo pred kamero mesečno zaslužijo med 900 in 3000 evrov

Sašo Avramovič
16. 10. 2015, 19.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.58
Deli članek:

V bogati četrti na obrobju mesta na meji med Madžarsko in Srbijo stoji lepa trinadstropna stavba z bazenom in vrtom. V njej se dogajajo »divje« stvari.

Arhiv Svet24

Na prvi pogled se ne razlikuje kaj dosti od drugih stavb v bližini, razen po tem, da so vsa okna zaprta, zavese zastrte, celo jutro pa v vili vlada tišina. Okoli poldneva se situacija obrne. BMW SUV se zaustavi pred stavbo, iz njega pa izstopi skupina lepih, mladih deklet. Med njimi je tudi 25-letnica z nadimkom Krina.

Prijavi se na strani za odrasle

Ko pride v hišo, se povzpne po stopnicah in vstopi v svojo sobo, v kateri so vijoličasta zofa, bela postelja in računalnik z internetom. Ko se naliči ter obleče bež krilo in črn nedrček, prižge računalnik, namesti spletno kamero in se prijavi na strani za odrasle. Ne potrebuje dosti časa, da jo začnejo oboževalci z vsega sveta nagovarjati, naj se sleče pred kamero. Dekle ne popušča, oboževalcem odgovarja z duhovitimi opazkami in jih »zavaja« tako, da zapleše pred kamero. Nenadoma se na monitorju odpre še eno okno, kar pomeni, da je stranka plačala za zasebni pogovor. Po nekaj minutah pogovora jo moški vpraša, ali bi se zanj slekla. Dekle v to privoli in se začne počasi slačiti. Ko je čisto gola, vzame vibrator, ki se ga dotika in ga boža. S prsti se na željo stranke zadovoljuje, po nekaj minutah vzdihov pa nato oba dosežeta vrhunec. Stranka ji čestita in hitro zapusti zasebni pogovor. Krina nato na svojem profilu pogleda, koliko je zaslužila. Ugotovi, da je stranka potrošila okoli 110 ameriških dolarjev (96 evrov) za »predstavo«, dolgo 25 minut.

»Je Američan, za zasebni pogovor pa se odloči do petkrat na mesec.« Krina, »profesionalno dekle« pred kamero

Krina dela 8 ur dnevno

»Ne vem veliko o njem, ampak je dobra stranka. Je Američan, za zasebni pogovor pa se odloči do petkrat na mesec,« pojasnjuje Krina, ki je že tri leta »profesionalno dekle« pred kamero v Live Cams Mansionu, agenciji, ki deluje v tej vili. Krina, ki dela osem ur dnevno, je povedala, da so tipične stranke moški, stari med 40 in 60 let. Nekateri med njimi so zelo bogati in tudi zelo znani.

Razmišljala je o zelenjavi za juho

Med različnimi strankami agencije Live Cams Mansion naj bi bil tudi zelo poznan ameriški raper, dobitnik Nobelove nagrade in španski nogometni reprezentant. Dodala je, da lahko dekle v tej vili pred kamero mesečno zasluži med 1000 in 3500 ameriških dolarjev oziroma med okoli 900 in 3000 evrov. »Še vedno se spominjam svoje prve »zasebne predstave«. Bila sem zelo nervozna in bilo me je strah. Stranka me je prosila, naj se slečem in zadovoljim. Medtem ko sem to počela, sem razmišljala le o tem, kakšno zelenjavo moram kupiti za juho, ki jo bom pripravila za večerjo,« dodaja Krina.