Kdo je tu šaljivec?

FOTO: Je Pirc Musarjeva nasmejala Janšo ali obratno?

S.R.
19. 1. 2023, 10.39
Posodobljeno: 19. 1. 2023, 11.27
Deli članek:

Srečanje med predsednico Natašo Pirc Musar in prvakom SDS Janezom Janšo je očitno potekalo v prešernem vzdušju.

Marko Vaupotič / M24
Nataša Pirc Musar je gostila Janeza Janšo in Jelko Godec.

Slovenska predsednica Nataša Pirc Musar danes nadaljuje svojo turnejo pri aktualnih slovenskihpolitičnih veljakih. Srečanja s prvaki parlamentarnih strank in vodji njihovih poslanskih skupin, ki so namenjena vzpostavitvi konstruktivnega dialoga z nosilci zakonodajne oblasti in dogovoru o medsebojnem sodelovanju, je včeraj otvorila z največjo parlamentarno stranko. Gostila je namreč predsednika Gibanja Svoboda in premierja Roberta Goloba ter vodjo poslanske skupine Svoboda Boruta Sajovica.

Danes sta se pri njej zglasila predstavnika druge največje parlamentarne stranke, ki trenutno na boljše priložnosti čakata v opoziciji. Pirc Musarjeva se je namreč ob 10. uri sestala s prvakom stranke SDS in nekdanjim premierjem Janezom Janšo ter vodjo poslanske skupine SDS Jelko Godec. Fotografije nakazujejo, da je srečanje minilo v prešernem duhu. Kdo je v danem trenutku, ki ga je v objektiv ujel naš fotograf, postregel s šalo, ni znano, a je ta očitno padla na plodna tla.

Pirc Musarjeva sicer danes svojo turnejo nadaljuje s sprejemom prvaka stranke NSi Mateja Tonina in vodje poslanske skupine Janeza Ciglerja Kralja. Predstavniki parlamentarnih strank SD in Levica bodo na vrsto prišli predvidoma naslednji teden.

Marko Vaupotič / M24
Včeraj se je smejala z Golobom.

Marko Vaupotič / M24
Predsednica je sprejela Mateja Tonina in Janeza Ciglerja Kralja.