Včeraj je v okolici Idrije izginila 60-letna ženska, nazadnje opažena na ulici Pot sv. Antona. Policisti idrijske policijske postaje so jo iskali vse do današnjih jutranjih ur, a brez uspeha. Iskalna akcija se danes nadaljuje. Idrijskim policistom so se pridružili še gasilci PGD Idrija, vodnik službenega Policijske uprave Nova Gorica in vodniki iz enote reševalnih psov. Tekom popoldneva je bil v iskanje vključen tudi policijski helikopter.

Pogrešana je visoka približno 162 centimetrov. Ima svetlejše lase, nosi očala s temnim okvirjem, nazadnje pa je bila oblečena v črne pajkice in belo majico. Obuta je v modre natikače.

Policisti vse, ki bi pogrešano osebo opazili ali kar koli vedeli o njenem izginotju, prosijo, naj o tem obvestijo policiste PP Idrija (Gregorčičeva ulica 5,
5280 Idrija, telefon: (05) 372 48 00, elektronski naslov: pp_idrija.pung@policija.si) oziroma najbližjo policijsko postajo ali pokličejo na znano interventno številko Policije 113 oziroma anonimni telefon policije 080 1200.