Slovenija

Razkrivamo podrobnosti o osumljencu Danijelu

Gabrijel Toplak
11. 6. 2014, 06.47
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.54
Deli članek:

Danijela Potočnika, ki je po naših neuradnih podatkih osumljen spolnega napada na slabotno osebo, je policija včeraj prijela in pridržala.

Naselje Pernica v občini Pesnica pri Mariboru, od koder naj bi po navedbah mariborskih policistov prihajal 32-letni Danijel Potočnik, ki so ga do včerajšnjega jutra iskali zaradi suma storitve kaznivega dejanja zoper spolno nedotakljivost, je bilo včeraj prazno.

Dopoldanske temperature so bile najbrž vzrok za to, da so le redki zapustili svoje domovanje. In tudi gostilne ter trgovina so večinoma samevale. Večina tistih, ki si je vendarle upala na plan, je na vprašanje, ali poznajo Danijela Potočnika, ki je po policijskih podatkih začasno bival v 56 kilometrov oddaljenem Turnišču v Prekmurju, zgolj skomignila z rameni. »Če bi ga poznal, bi že zdavnaj poklical policijo. Takšna oseba nima kaj iskati na prostosti in bi morala biti že zdavnaj v zaporu,« je zamrmral moški srednjih let, ki se je v gostinskem lokalu ustavil na kavi. Tudi prodajalka v bližnji trgovini ga ni poznala, a je moje poizvedovanje pritegnilo pozornost mladega dekleta, ki me je ogovorilo pred trgovino. Ko sem iz žepa vzel diktafon, je obnemelo. Kaj je izdalo dekle o Potočniku, razkrivamo v tiskani izdaji Svet24!