Slovenija

Usodni da bosta dahnila v Sloveniji

M.V.
15. 6. 2013, 16.31
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Pred mesecem in pol smo poročali o veseli novici, da je šel Anže Kopitar na kolena pred svojim dekletom Ines in jo zaprosil za roko, zdaj pa je že znano, da si bosta najboljši slovenski hokejist in njegova izbranka usodni da dahnila julija v Sloveniji.

Mediaspeed
Poročila se bosta julija.

Anže Kopitar in njegova Ines sta že sedem let, Mariborčanka ga je spremljala tudi v Los Angeles, zdaj pa je očitno čas, da ljubezen uradno zapečatita. Naš najboljši hokejist je preprosto Mariborčanko zaprosil aprila. Čeprav sta napovedala, da lahko poroko pričakujemo še letos, pa verjetno nihče nipričakoval, da se bo to zgodilo že julija.

Američanke Ines ne marajo.

Čeprav živita v Los Angelesu, sta se odločila, da usodni da dahneta v Sloveniji, natančneje na Otočcu. Poroka doma Pričakujemo lahko odmevno zvezdniško poroko, saj ima mladi par čez lužo kar nekaj slavnih prijateljev, ki občudujejo našega hokejista. Slovenci pozdravljajo njegovo odločitev, da bo tako velik življenjski korak napravil doma, veselijo pa se tudi vrveža okoli poroke.

Medtem ko smo pri nas veseli zanju, pa Američanke še vedno niso preveč navdušene nad Ines. Razumljivo, saj je osvojila Anžeta, ki ima v Los Angelesu veliko oboževalk.

Mediaspeed
Američanke je ne marajo.