Huda prometna nesreča

Goran z audijem zapeljal na nasprotni pas in družino Livnjak ovil v črno: mama in 19-letna hči umrli, oče v komi, štiriletnica pa na respiratorju

R.T.
17. 8. 2020, 08.08
Posodobljeno: 17. 8. 2020, 08.15
Deli članek:

Trčenje je bilo tako silovito, da sta mama in hči umrli na kraju nesreče.

Profimedia
Fotografija je simbolična

Livnjakovi so se vračali domov s krsta in zabave, ki je sledila. 

Dve osebi, mama Svetlana Livnjak (37) in 19-letna hči Dragana sta v soboto ponoči umrli v hudi prometni nesreči, do katere je prišlo na lokalni cesti Teslić-Banja Luka v vasi Gornji Buletić, ki se nahaja v Republiki srbski v BiH. Draganin oče Zoran, ki je sedel za volanom vozila znamke Fiat, in štiriletna sestra Sofija sta v kritičnem stanju. 

Zoran in pokojna Svetlana imata še sina Marka, gre za najstnika, ki ga je v šoku zaradi tragedije. 

Do nesreče je prišlo, potem ko je 20-letni Goran Bjelac, ki je sedel za volanom avtomobila Audi A-6, nenadoma zapeljal na nasprotni vozni pas. V tistem trenutku je nasproti pravilno pripeljal Zoran, prišlo je do silovitega trčenja. Svetlana in Dragana sta umrli na kraju, voznik audija pa jo je odnesel brez poškodb.

Zdravstveno stanje štiriletne Sofije in očeta Zorana? "Voznik in hčerka imata hude telesne poškodbe. Prvo pomoč so jima nudili v zdravstvenem domu Teslić, ju prepeljali v bolnišnico v Doboju, nato pa zaradi težkega zdravstvenega stanja v Banja Luko," je povedala predstavnica Policijske uprave Doboj Dragana Kerkez. Po poročanju bosanskega portala Avaz je oče v komi, deklica pa je priključena na respirator.