Zanimivosti

Vsak nož izostrite v samo 3 potezah in nasekljajte živila z lahkoto kot masterchef

Oglasno sporočilo
17. 8. 2020, 08.00
Posodobljeno: 17. 8. 2020, 08.52
Deli članek:

Razmišljate o nakupu novih nožev? Preden se odločite za to obupano potezo, dajte svojim starim nožem priložnost, da ponovno pokažejo svoj sijaj!

Flamingo shop
SharpX

Razmišljate o nakupu novih nožev? Preden se odločite za to obupano potezo, dajte svojim starim nožem priložnost, da ponovno pokažejo svoj sijaj!

Da, vemo, da priprava hrane s topim nožem ni užitek. Lahko bi rekli, da predstavlja resničen izziv. Toda zahvaljujoč temu odkritju profesionalnih kuharjev lahko zdaj tudi najbolj tope nože povrnete v življenje v samo 3 potezah.

Prav ste prebrali, 3 poteze v 3 sekundah. Sliši se neverjetno, skrivnost pa je v popolnoma revolucionarnem ostrivcu.

Flamingo shop
SharpX

Ta zelo preprosta rešitev vam pomaga, da imate vedno oster in uporaben nožv samo nekaj potezah. Da ne omenjamo, da bo priprava hrane neprimerljivo hitrejša in enostavnejša. Hkrati bo tudi varnejša, saj je znano, da je top nož veliko bolj nevaren kot oster.

Za kakšen ostrivec gre v resnici?

Da vam nikoli več ne bi bilo treba niti pomisliti na nakup novih nožev, je skupina kuharjev prišla na idejo, kako podaljšati življenje starim.

Na ta način so želeli poskrbeti, da je vsak nož popolnoma oster in s tem pospešiti sekljanje hrane, kar olajša delo v kuhinji.

Njihova ideja je pripeljala do iznajdljive rešitve, zahvaljujoč kateri nož zdaj v samo 3 potezah roke postane oster kot britvica.

To je ostrivec SharpX, ki je tako močan, da celo stare in zarjavele nože spremeni v lasersko ostre.

S svojo učinkovitostjo je navdušil kuharje in mesarje po vsem svetu, najbolj pa so ga vesele gospodinje, ki jim ni več treba čakati na može ali prositi sosedov, da bi jim nabrusili nože. Zdaj to lahko storijo povsem samostojno.

Katere vrste nožev ostri?

Kako močan je v resnici, kaže tudi dejstvo, da povrne stari lesk in ostrino tudi nazobčanim nožem. Uspešno izravna in poravna konice rezil nazobčanih nožev, kar povrne ostrino, ki so jo imeli, ko ste jih kupili.

Poleg tega lahko s tem praktičnim in inovativnim ostrivcem, ki je izjemno enostaven za uporabo, naostrite žepni in lovski nož ali zapleten nož za sušenje in filiranje rib.

Toda ostrivec SharpX se ne ustavi samo pri nožih. Enako dobro izostri kuhinjske, frizerske ali katere koli druge škarje, ki bodo spet brezhibno rezale in strigle. Z njim lahko celo izostrite rezalnik za okroglo pico.

Nehajte se živcirati zaradi topih noževin rezil v kuhinji, s katerimi ne morete odrezati niti rezine kruha ter narezati paradižnika ali katerega koli drugega živila.

Preizkusite SharpX in odkrijte, kaj pomeni rezanje živil brez napora in kaosa po kuhinji.

Flamingoshop
SharpX

Kaj je skrivnost ostrivca SharpX in njegove učinkovitosti?

Ostrivec SharpX svojo učinkovitost dolguje posebnemu utoru z različnimi rezili, ki obnovijo ostrino. Vsak od utorov predstavlja posebno fazo ostrenja. Notranjost utora je zgrajena tako, da so rezila postavljena pod določenim kotom, da ne poškodujejo površine noža in drugih vrst rezil.

Utor z diamantnim rezilom se uporablja v prvi fazi ostrenja. Za grobo ostrenje se uporablja še en kamniti utor, tretji keramični utor pa se uporablja za poliranje in fino ostrenje.

Z uporabo vseh treh utorov zapored vam ostrivec SharpX temeljito izostri nože in druge vrste rezilter povrne prejšnji sijaj in funkcionalnost.

Poleg tega je možnost poškodbe z ostrenjem zmanjšana zaradi stabilnega nedrsečega stojala.

Zaradi vsega tega je ostrivec SharpX nesporni dodatek, ki se mora znajti v vaši kuhinji. Le z njim boste imeli popolno orodje za rezanje živil, ki vam ga bi zavidal vsak kuhar in mesar.

Zgrabite svoj ostrivec po znižani ceni že danes!

Za vse ljubitelje kulinarike imamo presenečenje. V dogovoru s trgovino FlamingoShop smo uspeli zagotoviti neverjetni 50-% popust za vse bralce portala svet24.si.

To je tudi priložnost, da spoznate trgovino FlamingoShop, ki vam bo takoj všeč. Gre za trgovino, v kateri so kupci vedno na prvem mestu, zato se ponudba vsak dan širi, da bi zadovoljili okuse vseh.

Tudi navdušenci na čelu te trgovine poskušajo spremeniti online nakupovanje in ga narediti zabavnega, vznemirljivega in dostopnega vsem.

S svojim varnim in zanesljivim poslovanjem nenehno beleži rast novih uporabnikov. Poleg tega statistika kaže, da se kar 93 % strank vrne, kar je zadosten dokaz povezanosti blagovne znamke FlamingoShop s kupci. To tudi pove, kaj si ljudje mislijo o blagovni znamki, katere izdelki olajšajo in izboljšajo naše vsakdanje življenje.

Zgrabi Brashy po še nižji ceni!

Ta edinstvena krtačka, s katero boš izboljšala svojo lepotno rutino, je lahko tvoja po 50 % nižji ceni od trenutne. Vse, kar moraš storiti za nakup krtačke Brashy po znižani ceni, je, da klikneš na spodnjo povezavo, ki te bo preusmerila na uradno stran.

Klikni tukaj in zgrabi krtačko Brashy, s katero bo tvoj obraz sijoče čist po znižani ceni!

Vendar to še ni vse! Z nakupom ostrivca SharpX po znižani ceni dobite tudi posebno garancijo za vračilo denarja, brez vprašanj in pregovarjanja. S trgovino FlamingoShop resnično nimate česa izgubiti.

OPOMBA: Zaradi povečanega povpraševanja po ostrivcu SharpX se zaloge zelo hitro topijo. Zato pohitite in naročite ostrivec že zdaj!

Naročite SharpX ter v 3 potezah hitro in enostavno izostrite celo najbolj tope nože!

Flamingoshop
SharpX