SVETOVNI PODVIGI

Pobesnela v lokalu, treznila se je na policijski postaji

S.S. / Novice Svet24
4. 6. 2018, 21.30
Deli članek:

Deset pogosto spregledanih, na trenutke celo smešnih, a vselej resnih podvigov posameznikov v službi kriminala pri nas prejšnji teden.

Profimedia
V Sloveniji zaradi alkohola vsak dan umreta dve osebi.

10 V Trebnjem je nekdo vlomil v ograjen skladiščni prostor podjetja. Pogrešajo 16 akumulatorjev in polnilec za akumulator. Škode je za 2600 evrov.

9 V Strunjanu je Ljubljančan policistom prijavil, da so mu vlomili v avtodom. Pogreša dva mobilna telefona, 60 evrov gotovine in nekaj ženskih oblačil.

8 V Ankaranu je nekdo izkoristil nepazljivost zaposlenih in vstopil v skladišče restavracije ter uslužbenki ukradel torbico, v kateri je imela kuverto s 55 evri gotovine. Torbico so policisti hitro našli, gotovine in storilca pa še ne.

7 V Črmošnjicah pri Stopičah so tatovi obiskali dve počitniški hišici. Lastniki pogrešajo plinsko jeklenko, hrano in orodje.

6 Dolenjski policisti so obravnavali tatvino iz garaže stanovanjske hiše. Lastnik pogreša motorno žago, baterijski vrtalnik in pihalnik za listje. Škode je za 600 evrov.

5 V Veliki Loki je nekdo vlomil v skladišče prodajalne in ukradel več zavojev folije ter mreže za ovijanje senenih bal.

4 Koprski policisti so bili obveščeni, da pred stanovanjskim blokom na Cesti na Markovec gori motorno vozilo znamke Piaggio NRG 50, brez registrskih oznak, prijavljeno kot ukradeno. Požar se je potem razširil še na sosednje motorno kolo znamke Sym Orbit 50. Oba skuterja sta v celoti zgorela, vzrok je še neznan, policija pa nadaljuje zbiranje obvestil.

3 V Šmartnem pri Litiji so neznanci razrezali ponjavo skladiščnega šotora in ukradli za 4000 evrov medeninastih izdelkov.

2 V Šentilju so neznanci s plinsko eksplozijo poškodovali bankomat, ukradli denar in pobegnili.

1 Kranjski policisti so obravnavali pijanca, ki sta v lokalu pobesnela, ker jima natakar ni hotel več postreči alkohola. Možakarja sta kršitve nadaljevala tudi po prihodu patrulje, streznila pa sta se na policijski postaji.