Astronapoved

Horoskop za sredo, 26. junija

N.K.
26. 6. 2024, 05.42
Deli članek:

Sonce je v raku, Luna je v vodnarju, ob 8.07 preide v ribi.

Profimedia
/

OVEN – Zaupali boste vase in za spremembo ne boste tako zaletavi, kot je v vaši navadi, temveč boste krepko razmislili, preden bi naredili pomemben korak.

BIK – Danes boste postavljeni pred pomembne odločitve. Obnašanje do partnerja boste prisiljeni nekoliko spremeniti, sicer se lahko znajdete v zelo zapletenem položaju.

DVOJČKA – Vaša hladnost se bo danes nekoliko skrila in pokazali boste boljšo polovico svojega karakterja. Nekomu boste pihali na dušo, kar se bo obrestovalo.

RAK – Če ne boste pazljivi, se lahko komu od bližnjih celo zamerite. Glede denarja in službe bodo stvari potekale dokaj ustaljeno, čisto nič vas več ne more presenetiti.

LEV – Čaka vas dolg, dokaj naporen dan, ampak brez skrbi, vi boste že zmogli, saj imate veliko energije. Pa še drugim boste za vzor. Spodbujena bo vaša ustvarjalnost.

DEVICA – Zmotiti vas utegne vaša večna pretirana racionalnost. Dovolj je bilo razsodnosti oziroma previdnosti, s kapljo strasti in velikim pogumom vam bo uspelo karkoli.

TEHTNICA – Lažje se boste soočali z vsakodnevnimi težavami in poiskali boste najpreprostejšo rešitev problema. Podobno se bo dogajalo tistim, ki se izobražujete.

ŠKORPIJON – Nekdo bo neprestano preizkušal vaše potrpljenje in dvomil o zaupanju. To vam lahko naježi kožo in vas prisili v konflikte, pa čeprav je to vaša ljubljena oseba.

STRELEC – Prostega časa imate toliko, kolikor si ga vzamete, saj niste suženj dolžnosti. Žal si številni strelci življenja ne znate organizirati, zato vam časa zmanjkuje.

KOZOROG – Spet boste živahni in klepetavi ter pravi blagor za tiste, ki ne marajo dolgčasa. Le na poslovnem področju danes ne boste imeli ravno blestečih spodbud.

VODNAR – Ko po svetu hodite z dvignjeno glavo in vedrim obrazom, se srečujete z radovednimi in poželjivimi pogledi. Vaša notranja moč bo prišla danes do izraza.

RIBI – Soočili se boste s finančnimi težavami, ki so se vam nakopičile v preteklosti zaradi nepremišljenosti. Rešili jih boste s pomočjo prijateljev ali družine.