Astro

Horoskop za soboto, 22. junija

N. K.
22. 6. 2024, 05.35
Deli članek:

Sonce je v raku, Luna je v strelcu, ob 1.08 preide v kozoroga.

Profimedia
/

OVEN – Na nekaj ste se že pripravili, toda še vedno bi se utegnilo zaplesti, če ne boste organizirani in iznajdljivi. Ne bodite prezahtevni, posebno v ljubezenskem odnosu.

BIK – Določenih stvari ne morete končati tako kot do zdaj. Ne rinite z glavo skozi zid, sicer boste le precej zmedeni. Pazite v odnosih s prijateljem, ki ni iskren.

DVOJČKA – Srčne zadeve vas ne navdušujejo preveč, ker se ponavlja nekaj precej zapletenega. Čakate na prvi korak z druge strani, toda vse skupaj se še ne bo rešilo.

RAK – S svojimi najbližjimi se boste prepirali zaradi malenkosti. Če boste imeli občutek, da se vam godi krivica, se boste pripravljeni upreti z vsemi svojimi močmi.

LEV – Zadovoljni boste, posebno če si želite kaj novega glede druženj. Popoldne se lahko odpravite na obisk ali nakupovat, saj je pomembno, da se družite s prijatelji.

DEVICA – Nepričakovano boste dobili podporo osebe, ki je bila do zdaj bolj zadržana. Izkazalo se bo, da neki pomemben dogodek iz preteklosti še zdaleč ni pozabljen.

TEHTNICA – Konkurenca vam je za petami, zato boste resno razmišljali, da bi potegnili skrivnega aduta iz rokava. Koristilo bi vam, da se v prostem času malo razgibate.

ŠKORPIJON – Bodite iskreni, posebno ko se boste pogovarjali z nekom, ki vas še ne pozna najbolj. Vse bo dobro, ker si oba želita nekaj podobnega in se bosta uskladila.

STRELEC – Ostali boste brez energije, zato se boste držali v ozadju. Izbira bo vaša, toda vedite, da si tako ne morete obetati uspeha, posebno v družbi prijateljev.

KOZOROG – Potrudite se, še zlasti ob stikih s prijatelji. Neprekosljivi ste, posebno ob poslih in posredovanju. Mikajo vas nova druženja, zato boste optimistični.

VODNAR – Z nekom se bosta vse dogovorili, a kmalu boste opazili, da se ne drži zastavljenega. To vas utegne razjeziti, toda bodite modrejši, saj boste na koncu zmagali.

RIBI – Nekomu preveč ukazujete, čeprav gre za stvari, s katerimi se sami ne bi strinjali. Premislite, preden boste postavljali pogoje. Ostanite previdni glede zdravja.