Astronapoved

Horoskop za petek, 21. junija

N. K.
21. 6. 2024, 05.33
Deli članek:

Sonce je v raku, Luna je v strelcu.

Profimedia
/

OVEN – Zaman vas je skrbelo, saj se vam bo nekdo približal tako, kot vam je izjemno všeč. Očitno je, da stvari napredujejo bolje in hitreje, kot ste sploh pričakovali.

BIK – Spoprijeli se boste z nečim, kar ste odlašali. Ne bodite presenečeni, če bo vse steklo celo hitreje, kot ste upali. Občasno boste le neupravičeno pesimistični.

DVOJČKA – Glede poslovnih zadev boste neodločni, ker ste ne glede na svojo navidezno radovednost vseeno navezani na stare navade. Previdno izberite trenutek za pogovor.

RAK – V polnem zagonu boste napačno ocenili svoje možnosti in zato naredili manjši korak nazaj pri neki zadevi. Če boste trmasto vztrajali, lahko tudi počakate do konca.

LEV – Navdajal vas bo občutek, da vas nekdo ovira. Vaša intuicija je po navadi nezmotljiva, a je tokrat bolje, da se ne obremenjujete preveč. Zadeva se bo hitro zgladila.

DEVICA – Nimate dovolj energije, mučijo vas malenkosti, zato ste precej negotovi. Ko boste spregovorili, bo to zazvenelo pregrobo, takoj zatem pa vam bo malce žal.

TEHTNICA – Ne morete se sprijazniti z določenimi dejstvi, posebno v službi, kjer se nenehno ponavljajo iste težave. Ostanite pa budni, posebno glede pomembnih podatkov.

ŠKORPIJON – Vse vas moti in ne veste, kam naj bi se obrnili po pomoč. Morda bi morali začeti pri stvareh, ki ste jih odlašali in zadevajo neko družinsko vprašanje.

STRELEC – Niste preveč razpoloženi za novosti. Preprosto čutite, da bi si za akcijo morali izbrati drug dan. Nekoliko napeti ste, zato se ne morete hitro odločiti.

KOZOROG – Nekaj se spreminja in ne veste, ali vam ustreza. Prvi občutek je pravi, zato varčujte z energijo do trenutka, ko boste prepričani, kaj si dejansko želite.

VODNAR – Ne odpravljajte se na pot, dokler ne boste povsem pripravljeni, tudi kar zadeva dokumente. V ljubezni vas lahko rešijo le konkretna vprašanja in odgovori.

RIBI – Poslovne zadeve vas lahko presenetijo, predvsem zato, ker novic niste pričakovali. Še danes se lahko pozanimate glede podrobnosti in se kmalu podate v akcijo.