Astronapoved

Horoskop za četrtek, 20. junija

N. K.
20. 6. 2024, 05.20
Deli članek:

Sonce je v dvojčkih, ob 20.51 preide v raka, Luna je v strelcu.

Profimedia
/

OVEN – Vse poteka dobro takrat, ko kaj spremenite in se prebudite. Nekaj boste opravili hitreje, če se ne boste držali ene in iste, ustaljene poti, ki vas vznemirja.

BIK – V ljubezni ste si sami krivi, če se stvari ne premikajo dovolj hitro. Nekoliko zmedeni ste, a bi radi le, da vas pustijo pri miru, saj ne marate priganjanja.

DVOJČKA – S kopico besed boste malo povedali, a uspelo vam bo narediti dober vtis med ljudmi, ki jih cenite. Ob nadaljnjem trudu bi se lahko iz tega razvilo nekaj več.

RAK – Povezujete se z nekom iz delovne okolice ali z osebo, s katero imata skupne ustvarjalne načrte. Pazite, da boste v odnosih neposredni in bolj iskreni sami do sebe.

LEV – Bodite odprti za morebitna povabila. V delovni vnemi ste pozabili na to, da svoje moči prenavljate le takrat, ko imate dovolj časa tudi za druženja in klepet.

DEVICA – Neodločni boste, vaša energija se bo razpršila med več različnimi cilji. Pretirano se obremenjujete s stvarmi, ki trenutno niso tako pomembne, zato odnehajte.

TEHTNICA – Niste prepričani o dobrih namenih prijatelja, a na vsak način nadaljujete brez ostrih pripomb, ki ne peljejo nikamor. V ljubezni se boste končno odločili.

ŠKORPIJON – Danes boste izredno podjetni in odločni, posebno po pogovoru, ki vam bo odprl čisto nova obzorja. Potem pa pazljivo, ker so mogoči manjši nesporazumi.

STRELEC – Kup nedokončanih projektov vam diha za ovratnik, vi pa boste sprejemali nove naloge. Brez dobre organizacije ne bo šlo, zato čim prej zavihajte rokave.

KOZOROG – Nimate miru, čeprav veste, da je pametneje počakati, posebno glede poslov in nakupov. Višek energije uporabite na potovanjih in v odnosih z drago osebo.

VODNAR – Spremenili boste načrte, saj vam bo postalo jasno, da se na neko osebo ne morete več zanesti. Naložili si boste še nekaj dodatnega dela, ki vas bo sproščalo.

RIBI – Dan bo potekal po pričakovanjih, zato boste še bolj produktivni kot običajno. Bližnji vam trdno stojijo ob strani in podpirajo vaše zamisli, lahko jim zaupate.