Astronapoved

Horoskop za torek, 18. junija

Neja Kralj
18. 6. 2024, 05.15
Posodobljeno: 18. 6. 2024, 08.20
Deli članek:

Sonce je v dvojčkih, Luna je v škorpijonu.

Profimedia
/

OVEN – Umaknite se iz vrveža. Napolnite si baterije in začnite uživati v življenju. Zdi se, da si jih boste najlažje napolnili z urejanjem doma ali sprehodi v naravi.

BIK – Na nekaj ste se že pripravili, toda še vedno bi se utegnilo zaplesti, če ne boste organizirani in sistematični. Ne bodite prezahtevni, posebno v odnosih z mlajšimi.

DVOJČKA – Nekdo, ki ga komaj poznate, vas bo prosil za uslugo. Ker bo šlo za malenkost, boste zadevo sprejeli brez razmisleka, vendar vam bo že kmalu morda žal.

RAK – Namenite več časa sebi, klepetajte in se družite z vsemi, ki so vam pri srcu. Srečanje vam bo pospešilo srčni utrip. Pazite le pri vožnji, saj boste raztreseni.

LEV – Čakate na nekaj odgovorov in danes boste še polni upanja ter pričakovanj. Vsekakor je mogoče, da se to zgodi pozneje, kot upate, zato nikar ne prehitevajte.

DEVICA – Znova ste tik pred opravljanjem neke naloge zmedeni in neodločni. Moti vas vse, čeprav pravzaprav veste, da gre za malenkosti. Varujte svoje skrivnosti.

TEHTNICA – Ste v zapletenem obdobju, zato se nikakor ne morete zbrati. Marsikaj poteka drugače od pričakovanega. Tokrat boste zmedeni, ker nekdo ne izpolnjuje obljub.

ŠKORPIJON – Nekoliko nejevoljni boste in bolj počasni. Ne zastavljajte si večjih ciljev, sicer boste vse opravili napol, pa še nekdo od prijateljev bo nezadovoljen.

STRELEC – Prijeten dan je pred vami, saj imate priložnost, da rešite zadeve tako doma kot s partnerjem. Na potezi ste vi, zato le pohitite, posebno v večernih urah.

KOZOROG – Časa bo dovolj za vse, kar bi radi počeli. Vse je odvisno od vtisa, ki ga boste pustili, zato k stvarem pristopite optimistično, saj boste tako najuspešnejši.

VODNAR – Dopoldne namenite bližnjim. Tako boste hitro spoznali situacijo in se pripravili na nove korake. Želite si urediti vtise, na katere morda še niste pripravljeni.

RIBI – Dan bo prava svetla točka, posebno kar zadeva stike. Pričakovali ste drugačno energijo, okoliščine vas prepričujejo, da presenečenjem še zdaleč ni konca.