Drevo z zlatimi lističi

Čas pred polno luno je idealen za analiziranje

Tadej Šink, horarni astrolog, 041 428 966
17. 6. 2024, 16.04
Deli članek:

Polna luna bo nastopila v soboto, a bo njen vpliv občutiti ves teden. Ta čas predvsem ponuja priložnost za samoanalizo; vsak bo po svoje spoznal, kako pomembne so odločitve življenja. Koraki naprej so vedno izziv, tako pri izvedbi kot v psihološkem smislu.

Profimedia
polna luna

Poletje, ki se tudi uradno začenja, prinaša skorajda čarobne preobrate na bolje in osebno rast. Simbol leta je drevo z zlatimi lističi, kaj pomeni, da se lahko izpolnijo nekatere želje ali pa se odločite za napredek. Kljub vsemu še vedno velja, da je treba tudi uvideti, kaj vam sporočajo ljudje v okolici. Pozitivne misli vam bodo v pomoč in oporo. Energijo si lahko povrnete v naravi in ob dejavnostih na prostem. Res pa je, da bo napredek večji pri ljudeh, ki so strastni ali posebno drzni. Svoje občutke lahko izrazite skozi pogovor, pisanje ali izrazno umetnost. Izbira je seveda vaša.

Oven

Ljubezen: Mars vam bo podaril varnost in lahko boste sledili glasu srca. Podporo pri srčnem izvoljencu boste dobili predvsem v sredo in četrtek, kar vam bo okrepilo samozavest. Rdeča nit bodo pogovori, v katerih boste dobili dobre iztočnice, povezane z domom ali romantiko. 

Denar: Znašli se boste na razpotju in skozi pogovor spoznali, kam je modro vlagati energijo in do katere mere. V osnovi boste na delovnem mestu več časa namenili za izobraževanje in raziskovanje. Merkur vam bo podaril več dobrih idej; veliko boste na poti in med ljudmi.

Zdravje: Če boste znali svojo energijo usmeriti v nekaj kreativnega, se bodo zgodili premiki, na katere boste ponosni. Motivacijo boste našli v skupinski dinamiki, kar bo nadvse zabavno. Ta teden boste znali narediti korak naprej. Vir energije pa bo rumena barva. 

Bik

Ljubezen: Venera vam bo podarila magnetično energijo in sledili boste svojim občutkom. Poglobili se boste tudi v paleto obveznosti. Srečna dneva bosta sreda in četrtek. Odkriti pogovori bodo okrepili občutek varnosti in stabilnosti. Počasi se daleč pride.

Denar: Združili boste znanje in moč in tako ugotovili, kakšne odločitve morate sprejeti za osebni uspeh. Merkur vam bo namignil nove ideje in tudi, kako si zagotoviti več varnosti, zato boste zadovoljni. Glede denarja si boste določili nekaj novih pravil.

Zdravje: Sprostila vas bo glasba. Dobro razpoloženi boste in znali boste izkoristiti notranjo moč. Koristne učinke bosta imela narava ali delo na vrtu. Pozitivne misli vam prinašajo dobre iztočnice za rast; optimizem bo vsekakor pomemben.

Dvojčka

Ljubezen: Srčni izvoljenec vam bo še posebno naklonjen v ponedeljek in sredo, vmes bo nekoliko dinamično. Glede na zvezdne namige se boste odlično znašli v besednem izražanju. Sprejeli boste nekaj romantičnih odločitev. Na drugi strani boste morali opraviti čustveno bilanco in slediti svojim občutkom.

Denar: Načrti, ki jih boste skovali, bodo uspešni, a bo potrebne nekaj previdnosti. Merkur vam prinaša moč in informacije, s katerimi boste znali ravnati. Denarno boste napredovali v četrtek in petek. Pogovor z nekom, ki mu zaupate, bo prinesel iskano samozavest.

Zdravje: Barva tedna bo peščeno rumena, simbol zaupanja. Pod črto, pozitivne misli so tiste, ki lahko prinesejo veselje in harmonijo. Znali si boste vzeti čas zase in se poveseliti s tistimi, ki so vam blizu in jih imate radi.

Rak

Ljubezen: Venera vam namenja dobro popotnico do sreče; v ljubezni boste srečo našli skozi varnost. Naredili boste načrt, kaj ima prednost, in srčni izvoljenec vas bo pri tem podprl. Pri vaši hiši bo čas za neko prenovo, lahko v prenesenem ali dejanskem smislu.

Denar: Na delovnem mestu se bodo zadeve obrnile v vašo smer, res pa je, da morate pred tem predelati nekaj osebnih prepričanj. V ospredje bodo stopile tiste vrednote, ki vas bodo vodile do uspeha. Merkur vam bo okrepil zaupanje in sledili bodo pozitivni preobrati.

Zdravje: Zgradili boste most med fizičnim in duhovnim aspektom življenja in sledili svojim smernicam. Sprostili vas bodo sprehodi v bližini reke ali jezera. Duhovna znanja vas bodo obogatila in bodo ključ do napredka.

Lev

Ljubezen: Odkrili boste svojo moč in Mars vam bo pomagal storiti korak naprej. Vseeno pa je nakazano, da boste ta teden plesali po taktu srčnega izvoljenca. Sporočilo tedna je, da si boste morali vzeti čas zase in slediti svojim občutkom, tako sledi nagrada.

Denar: Resnica je, da zadev ne boste smeli pometati pod preprogo, temveč jih aktivno reševati. Merkur, planet komunikacije, vam bo prinesel več koristnih informacij in tako boste kos vsem obveznostim. Podporo boste našli v skupinskem delu; čas bo namenjen raziskovanju, učenju.

Zdravje: Venera vam bo namenila pozitivne misli in tako boste z veseljem motivirali tudi druge. Simbol tedna bo ognjeno srce, kar pomeni, da se boste borili za bistvene vrednote. Res pa je, da si boste morali vzeti čas zase in v tišini razmisliti, kam vlagati energijo.

Devica

Ljubezen: Spremljala vas bo tiha sreča in Venera vam bo podarila notranjo moč. Barva tedna bo rumena. Dogajanje bo za vas pozitivno. Pred vami je zanimiv teden, ko se bodo uresničila nekatera pričakovanja; izstopata petek in nedelja.

Denar: Na delovnem mestu vam bo prišla prav diplomacija, čeprav bo ostro oko opazilo malenkosti. Mars bo prinesel nekaj dinamike v odnosih, sicer pa se boste poglobili v nova znanja. V skupinskem delu in med sodelavci se vam bodo obrestovale modre besede. 

Zdravje: Dobra komunikacija bo pomembna tako za vas osebno kot splošni napredek. Presenečenj ne bo. Več energije lahko pridobite v naravi in aktivnostih na prostem. Poglobili se boste v duhovna znanja in tako pridobili navdih in motivacijo.

Tehtnica

Ljubezen: Venera bo okrepila vašo energijo privlačnosti in pri srčnem izvoljencu boste našli tisto, kar si sami želite. Sodeč po zvezdnih namigih bosta v ospredju romantika in napredek. Odkrili boste svojo notranjo moč in lepoto ter tako naredili pomemben korak naprej.

Denar: Magnetična energija, ki bo vladala tednu, je vir osebne moči, kar pa pomeni napredovanje. Teden bo v znamenju povezovanja, sodelovanja in plodne energije. Venera vam bo prinesla dobra sodelovanja, nove zamisli in srečo pri raziskovanju.

Zdravje: Če se boste nekoliko izpostavili, boste našli spodbudo in motivacijo. Pravi napredek pride skozi komunikacijo in vse intelektualne dejavnosti, blizu vam bo tudi glasba. Izgubljeno energijo vam bo povrnila modra barva. Sledili bodo pozitivni preobrati.

Škorpijon

Ljubezen: Srčni izvoljenec vam bo nastavil ogledalo, torej bo zelo poučno. Prijetne besede bodo ključ do srca. Merkur bo prinesel razpotja, a tudi rešitve. Dogodki se bodo odvijali v dobro smer, poglobili se boste v raziskovanje preteklosti, kjer najdete modrost.

Denar: Venera vam bo prinesla nova spoznanja in sledili bodo preobrati. Uspešno bo predvsem v ponedeljek in sredo, finančno ugodno pa v četrtek. Rdeča nit tedna bodo pozitivne misli in verjeti boste morali tudi v moč sodelovanja in podpore. Barva tedna bo bela.

Zdravje: Mars vam bo podaril možnost, da se ciljno usmerite in najdete paleto novih priložnosti. Duhovna znanja bodo okrepila vašo moč in brezpogojno ljubezen. Tako boste lahko pridobili zaupanje in naredili korak naprej. Sprostila vas bo narava.

Strelec

Ljubezen: Romantična energija vas bo polepšala in vam podarila nekaj ugodnih rešitev. Doma boste nekoliko nemirni; roko na srce, za osebno svobodo se boste borili. Sodeč po zvezdnih namigih se vam v ljubezni še posebno dobro piše v soboto in nedeljo.

Denar: Imeli boste več dobrih idej in rešitev, kar bo iztočnica za napredek. Komunikacija bo sol in aroma življenja, medtem pa boste tudi uvideli, kaj morate še spremeniti ali nadgraditi. Sodelavci bodo vaše ogledalo, kar bo na koncu še zelo zabavno.

Zdravje: Osebna svoboda vam bo dala krila in vam prinesla motivacijo. Teden bo v znamenju raziskovanja narave, športnih dejavnosti, modro pa je tudi, da si zapisujete občutke. Če boste sledili sebi, prihajajo konec tedna bogata spoznanja.

Kozorog

Ljubezen: Brezpogojna ljubezen v vaše življenje vnaša zaupanje in moč. Srčni izvoljenec vam bo v torek ali sredo dokazal, kako pomembni so romantični preobrati. Poglobili se boste tudi v občutke, ki ste jih do zdaj zanemarjali, in konec tedna boste ponosni na svoje dosežke.

Denar: Na življenje boste vendarle pogledali bolj pozitivno, sicer pa se boste spoprijeli s kopico obveznosti. Kot kaže, boste nizali uspeh za uspehom. Imeli boste tudi nekaj dobrih sodelovanj, ki vam bodo okrepila samozavest. Svoje znanje boste z veseljem delili z drugimi.

Zdravje: Poiskali boste določene odgovore in spremembe prinašajo spodbudo. Sprostili se boste ob klepetu z neko osebo, ki vam veliko pomeni. Dovolite si narediti korak naprej ter spremljati svoj napredek, in ne pozabite: bodite ponosni nase. 

Vodnar

Ljubezen: Merkur vam bo pomagal do notranje moči in posledično napredka v odnosu. Pridobili boste informacije, ki vas bodo razveselile, in lahko boste sledili svojim občutkom. Srčni izvoljenec vam bo zelo naklonjen v sredo in petek, takrat bo vladala skladnost.

Denar: Dejstvo je, da se boste lahko od drugih učili in tako še okrepili motivacijo za prihodnje izzive. Glede denarja je razbrati premik na bolje, izpolnitev pričakovanj. Barva tedna bo modra; prinaša vam umirjenost.

Zdravje: Z znanjem in svobodno energijo boste privabljali v svoje življenje zanimive ljudi. Spoznali boste, v kateri smeri morate iskati vire energije; morda jih boste našli v umetnosti. Negovati boste morali svojega notranjega otroka.

Ribi

Ljubezen: Ko boste prisluhnili srcu, boste začutili brezpogojno ljubezen in osebno zadovoljstvo. Ta teden bo sicer res več dinamike in izzivov, a bodo pozitivni za vajin odnos. Dovolite si slediti občutkom, kajti tako boste ravnali v skladu s pravimi vrednotami. 

Denar: Venera vam bo pomagala, da boste znali narediti načrt in se poglobiti v obveznosti. Zanimivo je, da bodo v ospredju tudi sodelovanja in pogovori, to pomeni paleto novosti. Teden bo v znamenju učenja, in če boste sledili sebi, boste nagrajeni.

Zdravje: Dogajanje bo več ali manj pričakovano, tako da boste upravičeno ponosni nase. V veliki meri vas bo sprostila glasba. Prisluhnite svojim sanjam in željam. Kreativna energija vas bo polepšala in v vas okrepila zaupanje.