Astronapoved

Horoskop za sredo, 19. junija

N.K.
19. 6. 2024, 05.50
Deli članek:

Sonce je v dvojčkih, Luna je v škorpijonu, ob 18.31 preide v strelca.

Profimedia
/

OVEN – V ljubezni boste še vedno nekoliko negotovi, posebno če se še niste dogovorili glede pomembne odločitve. Pozor v poslovnih in finančnih vodah, saj ste raztreseni.

BIK – Učinkovita energija bo za vas odlična. Videli boste, kaj je za narediti, se tega lotili in vse hitro opravili. Vendar življenje od vas zahteva, da ste prilagodljivi.

DVOJČKA – Privoščili si boste nekaj, o čemer ste prej le intenzivno in dolgo razmišljali. Vsekakor pa popazite, kaj boste izjavljali, saj bo vam draga oseba posesivna.

RAK – Marsikaj se vas ne bo dotaknilo kot nekoč, kar vas preseneča, saj ste se za iste stvari včasih burno odzivali. Vsekakor si vzemite več časa tudi za načrte v dvoje.

LEV – Luna vam bo danes naklonjena. Končno ste dobro razpoloženi, z občutkom, da lahko prav vse spremenite sebi v prid. Zato ne oklevajte, nadaljujte, kjer ste začeli.

DEVICA – Ko boste sešteli razloge za in proti, vam bo jasno, kaj se najbolj obrestuje. Potem boste nadaljevali s čisto vestjo in razpoloženi boste za nova srečanja.

TEHTNICA – Stvari se premikajo v pozitivno smer, vendar ne gre čez noč. Vseeno bo mogočih še nekaj sitnosti, in sicer okoli domačih vprašanj. Ne odzivajte se ostro.

ŠKORPIJON – Umirjenost in zbranost vam lahko pomagata pri delovnih opravkih. Stiki z nekom, ki prihaja od daleč, in s tujino bodo odlični. V ljubezni boste radovedni.

STRELEC – Najprej boste začutili olajšanje, saj se določene stvari dobro razpletajo, in z nekom bosta končno našli skupni jezik. Previdno, ne zaupajte preveč.

KOZOROG – Nič vas ne ustavi, niti stvari, na katere ste se po pravilu odzivali preveč čustveno. Tokrat se boste z vsem spopadli na pravi način in poskrbeli tudi zase.

VODNAR – Najboljši rezultati prihajajo danes skozi skupinske podvige. Natančnost in učinkovitost vas bosta spodbujali k najboljšemu izkoristku osnovne energije.

RIBI – Prijateljeva izjava vam bo zvenela sumljivo. Nikar ne pretiravajte kot velikokrat doslej. Ne gre za vmešavanje tretjega, zato brzdajte svojo jezo in posesivnost.