Moč in magnetizem

Prva od dveh polnih lun v kozorogu je na delu danes

Tanaaz
22. 6. 2024, 16.23
Deli članek:

Polna luna v kozorogu je nastopila danes ponoči, tik po včerajšnjem sončevem obratu, ki še dodatno krepi njeno moč in magnetizem.

AdobeStock
Vse, kar se zgodi pod to Kozorogovo luno junija, se bo verjetno še naprej razkrivalo, ko se premikamo v julij.

Polne lune iz nas potegnejo energijo navzgor in navzven, kar jih naredi za močne portale za sproščanje, zaključevanje in razkrivanje novih informacij.

Kot se energijska mreža planeta premika v višje harmonije pod vplivom sončevega obrata, nam polna luna v kozorogu omogoča globlje zdravljenje in globlji premik v usklajenost.

KORAK V USKLAJENOST

Kozorogova polna luna nas vabi, da stopimo v usklajenost, tako da prevzamemo polno odgovornost za svoje življenje.

Nujno je treba prevzeti predvsem odgovornost za vse svoje odločitve; sprejeti, kar nas trenutno obkroža, ter prevzeti odgovornost za točno ta kraj in trenutek, kjer ste pristali, ne glede na to, kako neprijetno je lahko.

To ne pomeni, da smo odgovorni za stvari, ki se nam dogajajo, temveč da smo odgovorni za ravnanje s stvarmi, ki se nam dogajajo.
Ko lahko sprejmemo karte, ki so nam bile razdeljene, ko lahko sprejmemo, kam so nas naše odločitve pripeljale, nastopi trenutek, ko lahko vstanemo ter najdemo novo moč, nov uspeh in celo novo odločnost.

Če se dvignemo pod to kozorogovo polno luno, če se povzpnemo in rečemo »sprejemam«, in to čutimo z vsem svojim bitjem, se lahko pod to luno sončevega obrata zgodijo čudeži.

KOZOROG, NAŠ VODNIK DUHA

Kozorog je vladar mitološkega morskega kozoroga. Je pol kozel, pol riba, nikoli prav pripadajoč ne zemlji ne morju, vendar kljub temu najde svojo pot, kar daje morskemu kozorogu redko perspektivo, ki je nobena druga žival ne more doživeti.

Ko morski kozorog osvoji sposobnost plezanja po gori, lahko vidi svet z visokih višin. Ko morski kozorog osvoji sposobnost plavanja, lahko vidi svet pod gladino.

Morski kozorog ima toliko stvari proti sebi, vendar se je naučil stopiti naprej in prevzeti odgovornost za vse, kar je in kar ima. Skozi to sprejemanje in to odgovornost morski kozorog najde svoja darila in uspeh.

Morski kozorog je drugačen od drugih živali, vendar ko objame vse, kar je, odklene svoj pravi in čarobni potencial.

DUET KOZOROGOVIH POLNIH LUN

Junijska polna luna v kozorogu je prva od dveh, ki ju bomo letos doživeli. Naslednja polna luna v kozorogu prihaja ob koncu sezone raka, 21. julija. To pomeni, da je prva polna luna v kozorogu prvi del naše zgodbe, druga polna luna v kozorogu pa končni del naše zgodbe.

Vse, kar se zgodi pod to kozorogovo luno junija, se bo verjetno še naprej razkrivalo, ko se premikamo v julij. Polne lune prinašajo sproščanje in zaključke, zato se zdi, da je z vsakim delom, ki se sprosti, še več delcev ali večja zgodba.

Polne lune lahko tudi povečajo naša čutenja in prinesejo na površje čustva, ki so globoko zakopana. Morda moramo stvarem dati več časa, da resnično razumemo čustva, ki se pojavljajo; morda moramo luninemu svetu dati več prostora, da opravi svoje čarovnije.

NAVAL ČUSTEV

Ker se polni luni pojavita na začetku in koncu sezone raka, je mogoče, da se bomo prihodnji mesec ukvarjali s temami, povezanimi z našimi čustvi, našo sposobnostjo sočutja do drugih ter našim domačim okoljem in družino.

Energija raka želi, da se počutimo varne; želi, da smo na tako varnem mestu, da lahko ljubeče in z vsem srcem zaščitimo ter negujemo sebe in vse, kar ljubimo.

Pod tema dvema kozorogovima lunama je tudi nekaj težkega, kar nam lahko povzroči težave pri integraciji ali prebavi.
Morda bomo čutili grobost ali doživeli grobost v svetu okoli nas. Morda se bomo počutili ovirane na neki način ali morda zaprte. Čeprav so lekcije za nas v tem prostoru, lahko z energijo delamo na produktiven način tako, da postavljamo meje in smo glede svojih potreb jasni tako z drugimi kot sami s sabo.

Bodite pozorni na to, kaj se pojavi in iz vas izide pod današnjo polno luno. Morda si zapišite opombe, da boste lahko sledili, kako se zgodba zaključi, ko pride julijska.

.........

MOČAN VPLIV SOLSTICIJA

Polna luna ob solsticiju je vedno močna. Vesolje želi, da sprostimo vse, kar nas blokira in ovira, da bi uresničili svoje sanje in potenciale. In pogosto je to, kar nas ovira, sprejemanje. Poskusite, ali kot morski kozorog lahko stopite naprej in sprejmete vse, kar ste, in vse, kar ste prejeli. Poskusite postati gospodar svoje usode s sprejemanjem svoje usode namesto boja proti njej. Fotka Vse, kar se zgodi pod to kozorogovo luno junija, se bo verjetno še naprej razkrivalo, ko se premikamo v julij. Pri strani Katere blokade lahko sprostite, da uresničite svoje namere? Poudarek Če začnete s sprejemanjem in odgovornostjo, boste tako kot morski kozorog doživeli nagrade gora in morja.