Astronapoved

Horoskop za ponedeljek, 24. junija

N. K.
24. 6. 2024, 05.40
Deli članek:

Sonce je v raku, Luna je v kozorogu, ob 5.14 preide v vodnarja.

Profimedia
/

OVEN – Nalogo, ki vam bo zaupana, vzemite resno. Čeprav bi si želeli pomembnejših zadolžitev, se zavedajte, da vsaka dobro opravljena naloga veliko šteje.

BIK – Počakati morate na pomemben odgovor, ki sicer morda ne bo takšen, kot ste pričakovali. Zadev pa nikar ne ocenjujte na podlagi le enega dogodka, saj se lahko zmotite.

DVOJČKA – Večina planetov je na vaši strani, zato se boste lažje odločili. Manj se obremenjujete z izidi srečanja, pa boste pripravljeni ponuditi še eno priložnost.

RAK – Slišali boste nekaj, o čemer za zdaj ne bi smeli spregovoriti. Vseeno se ne morete brzdati in nekaj boste vseeno razkrili. Morda boste celo dobili koristen nasvet.

LEV – Ni tako pomembno, kaj si nekdo misli o vaših načrtih. Pomembno je, da se lahko zanesete nanj oziroma da imate rezervni načrt, če vas morda ne bi podprl.

DEVICA – Glede odnosov ne komplicirajte. V znanju je moč, zato se mirne duše odpravite na pot ali počnite več stvari hkrati. Vsekakor vam bo uspelo.

TEHTNICA – Poskusite ugotoviti, zakaj vam je neka oseba všeč. Imata podobna značaja, kar vas malce vznemirja. Vse se bo reševalo hitro, zato ste lahko optimistični.

ŠKORPIJON – Pustite se presenetiti, saj je mogoče srečanje, po katerem se boste počutili drugače. Očitno je, da bo dan v znamenju zanimivih dogodkov, vi pa veseli.

STRELEC – V najtežjih trenutkih boste najmočnejši. Vseeno se tudi vam lahko zgodi, da kakšno zadevo pozabite. Tokrat to ne bo bistveno vplivalo na končni izid.

KOZOROG – Nekdo vam je všeč in ni razlogov, da tega ne bi pokazali. Razpolagate z vsemi dobrimi argumenti in lahko napredujete, tudi z drznejšo potezo.

VODNAR – Spet ste ljubosumni, a poskušate to na vsak način skriti. Naj vam to ne krati spanca. Pripravite se na nove delovne izzive in uporabite presežek energije.

RIBI – Odločite se glede povabila, saj se vam drugi ne morejo večno prilagajati. Poskrbeli boste tudi za svojo nežno plat in se z veseljem prepustili romantiki.