Astronapoved

Horoskop za petek, 22. marca

N. K.
22. 3. 2024, 05.33
Deli članek:

Sonce je v ovnu, Luna je v levu, ob 8.41 preide v devico.

Profimedia
/

OVEN – Dokazali boste, da ste spretni tako pri financah kot pri delu. Kombinacija sposobnosti bo odličen temelj za uspeh. Čas bo primeren za načrtovanje prihodnosti.

BIK – Konflikt boste zgladili, če boste malo manj domišljavi in boste dopustili tudi drugim, da razmišljajo s svojo glavo. V službi boste spet dokazali, kako zanesljivi ste.

DVOJČKA – V službi se boste družili z nekom, ki vam lahko pomaga pri pridobivanju dodatnih izkušenj na poklicni poti. Trenutna čustvena situacija vas precej utruja.

RAK – Vaša občutljivost bo nekoliko manj izrazita, svoje mnenje boste povedali brez dlake na jeziku. Tudi doma presenečate z odločnostjo. Popazite pa glede denarja.

LEV – Danes si vzemite dovolj časa zase. Čeprav boste morali biti večino časa v službi, boste imeli popoldne dovolj časa, da se posvetite svojemu telesu.

DEVICA – Nekomu ugaja vaša družba, a naklonjenost ni ravno obojestranska. Izkazalo se bo, da vas je skrbelo po nepotrebnem. Proti večeru se vam izpolnjuje srčna želja.

TEHTNICA – Pred vami je čas, ko bo nagrajena vaša natančnost pri vsem, česar se lotite, ali pa se boste znašli v težavah, če je vaš odnos do dela morda bolj površen.

ŠKORPIJON – Nekdo še posebej potrebuje vašo bližino in nasvete. Bodite previdni tudi glede finančnega področja, ker boste kmalu potrebovali določen znesek.

STRELEC – Sposobni ste, razgledani in svoje delo odlično obvladate, torej se čim hitreje otresite sodelavcev, ki samo prežijo, kako bi se okoristili na vaš račun.

KOZOROG – Da bi se lahko čim bolje uskladili med starim in novim, boste porabili veliko moči in časa. A če želite narediti korak naprej, se temu ne morete izogniti.

VODNAR – Lahko napredujete, lahko se vam utrne fantastična zamisel v zvezi s poslom ali pa prejmete odlične, spodbudne novice, ki vam bodo polepšale pomladanske dni.

RIBI – Nič vam ne bo šlo, kot ste načrtovali. Vseeno nikar ne odnehajte, saj vam bo kmalu vsako delo steklo in spet boste v starih tirnicah, seveda zadovoljni.