Astronapoved

Horoskop za sredo, 20. marca

N.K.
20. 3. 2024, 05.52
Deli članek:

Sonce je v ribah, ob 3.06 preide v ovna, Luna je v levu.

Profimedia
/

OVEN – Zasebno boste prepričani, da se vam godi velika krivica, vendar pazite, da ne boste kršili dogovora. Čustvene situacije bodo umirjene in obarvane z romantiko.

BIK – Nujno potrebujete več gibanja, zato se nikar ne zapirajte med štiri stene. Naj vam pomanjkanje časa, vremenske razmere in podobne reči ne bodo še en izgovor.

DVOJČKA – V službi poskušajte biti popoldne nekoliko bolj zbrani, saj je od tega, koliko napak naredite, odvisno, kakšne načrte imajo z vami nadrejeni.

RAK – Danes boste polni nemira in silovitih, impulzivnih reakcij. Zato boste le težko sodelovali z bližnjimi ali drugimi ljudmi. Napetost se bo zvečer krepila.

LEV – Danes vam bo uspelo nadoknaditi popolnoma vse, kar ste prejšnji teden zamudili. Tudi v službi boste končno pospravili z vsem, kar se vam je nabralo na mizi.

DEVICA – Ukvarjate se z vprašanji, ki ne vplivajo na vašo prihodnost. Niste pripravljeni na težke teme. V ljubezni bodite pogumnejši, nekaj vam očitno ne ustreza.

TEHTNICA – Z vso spretnostjo prepričevanja vam bo uspelo pridobiti tudi tiste, ki do zdaj niso bili navdušeni nad vašimi načrti. To vam bo prineslo dober ugled.

ŠKORPIJON – Ozrite se naokoli. Obstaja namreč kopica ljudi, ki vam želijo prekrižati načrte. Spet se boste zvečer zaprli vase, kar bo partnerja spravilo v slabo voljo.

STRELEC – Znate biti natančni, tudi kadar to ni potrebno, in zato vam včasih sodelavec delo otežuje. Sprejmite že, da ne more biti vse tako, kakor ste si zamislili.

KOZOROG – Tokrat se ne odzivate spontano, kot je sicer značilno za vas. Zato ne bodite presenečeni, če boste do rezultatov prišli le počasi in po ostrih ovinkih.

VODNAR – Pred vami je pomembna odločitev, ki bi se ji morali posvetiti z vso resnostjo in predanostjo. Prehitro sprejeta in nepremišljena vas lahko potisne daleč nazaj.

RIBI – Če vam je poskus, da bi nekaj dosegli, spodletel enkrat, to še ne pomeni, da bi vam spodletel tudi zdaj. Morda sta morali ideja in želja le dozoreti v vaših mislih.