Astronapoved

Horoskop za ponedeljek, 18. marca

N. K.
18. 3. 2024, 05.36
Deli članek:

Sonce je v ribah, Luna je v raku.

Profimedia
/

OVEN – Pred vami je umirjen dan. Veliko se bo dogajalo in znali se boste povezovati na miren način. Dan je spodbuden tudi za učenje in druge intelektualne napore.

BIK – Ljubezenska sporočila vas bodo vznemirjala. Potrebujete še nekaj svobode in čas za premislek, zato ne delajte prehitrih premikov, ki bi jih kasneje obžalovali.

DVOJČKA – Čeprav občutek danes ne bo ravno fantastičen, bo zadoščenje zaradi opravljenega dela ogromno. Prijetna opravila pa bodo na vrsti kakšen drug dan.

RAK – Nimate dovolj razlogov, da bi odlašali. Izjemno zgovorni boste, čeprav vas bo nekdo razumel tudi brez odvečnih besed. Nakazujejo se vam zanimive priložnosti.

LEV – Danes boste zelo zadovoljni, saj vam bodo zvezde naklonjene, in zagotovo se ne morete pritoževati, da vam je težko. Morali pa bi se odločiti za nekaj konkretnega.

DEVICA – Počutili se boste odlično, v službi bo vse v skladu s pričakovanji, v zasebnem življenju pa se boste znašli sredi negotove situacije, ki vas bo obremenila.

TEHTNICA – Vsakodnevna opravila bodo na kradla vaš dragoceni čas in energijo. Izkoristite praktičnost in sposobnost napredovati brez preveč vloženega dela.

ŠKORPIJON – Danes ne bo časa za izpostavljanje. Pomembno je, da vso energijo usmerite k novim ciljem. Dan je zelo primeren za urejanje in delo, vendar individualno.

STRELEC – Danes boste nasmejani, čeprav je na delovnem mestu še nekaj nerešenih vprašanj. Vse bo dobro izpadlo, če boste pravočasno odgovorili na najbolj pereče vprašanje.

KOZOROG – Delovnih nalog se morate lotiti bolj organizirano. Niste dovolj dobro pripravljeni in dobri nameni sami po sebi ne zadostujejo. Posvetujte se s prijateljem.

VODNAR – Malce boste nezadovoljni, posebno če še vedno sedite na dveh stolih. V poslovnih zadevah se bo drznost tokrat močno obrestovala, v ljubezni pa nekoliko manj.

RIBI – Dan obeta več ljubezenskih vibracij, ki bodo povezane s pravim razumevanjem. Obenem prihaja nekaj dobrih novic od prijatelja, na katerega ste že skoraj pozabili.