Astronapoved

Horoskop za petek, 15. marca

N. K.
15. 3. 2024, 05.33
Deli članek:

Sonce je v ovnu, Luna je v biku, ob 4.15 preide v dvojčka.

Profimedia
/

OVEN – Na neko situacijo boste gledali drugače in ne boste skrivali, da si želite več razgibanosti. Ne jezite se, če vam nasprotuje oseba nepredvidljivega značaja.

BIK – Nepričakovane spremembe v načrtu bodo dejansko prinesle premik na bolje, česar niste pričakovali. Poskušajte biti odprti za novo dogajanje, ki vas bo razvedrilo.

DVOJČKA – Ne zapirajte se med štiri stene, še posebej če želite razčistiti nekaj, kar vas muči. Samski se usmerite v prijateljske odnose, ki počasi prinašajo nadgradnjo.

RAK – Največji dosežki prihajajo skozi delo, zato je nujno, da se vsaj malce prilagodite. Toda ne pozabite tudi na druge, ki bodo tokat potrebovali vašo pozornost.

LEV – Ljubezen boste danes pustili na stranskem tiru. Preprosto si želite več svobode, posebno ob ukvarjanju z zanimivimi, ustvarjalnimi dejavnostmi.

DEVICA – Okoliščine so vam tokrat naklonjene, še posebej če se boste odločali povsem samostojno. Vztrajajte, tudi če vam ne bo všeč, saj se boste tako najlažje učili.

TEHTNICA – Imate občutek, da boste lahko stanje spremenili, toda tokrat bo marsikaj nepredvidljivo, z edinim premorom v večernih urah, ko bo več sproščenosti.

ŠKORPIJON – Čutite, da je odziv prijatelja dober, sicer pa boste vse skupaj še temeljito razmislili zvečer, ko boste bolj umirjeni. Upoštevajte tudi svoje srce.

STRELEC – Nekoga ne morete pozabiti, k sreči pa razmišljata podobno in kmalu se lahko spet dogovorita. V službi boste zgovorni, pri srečanjih in delu pa optimistični.

KOZOROG – Nekaj, kar se bo dogajalo, vas bo močno zmotilo, vendar zadeve ne vzemite osebno. Pazite, da boste svojo vizijo znali ločiti od čustvenega dogajanja.

VODNAR – Praktična in učinkovita energija današnjega dne je za vas kot naročena. Videli boste, kaj vse je za postoriti, se tega lotili zelo praktično in vse hitro opravili.

RIBI – Danes boste tako pri poslu kot v ljubezni počasi razkrivali vse, kar je najpomembnejše. Glede nekoga boste ugotovili, da vas je skrbelo povsem po nepotrebnem.