Delovna zapora

Foto: Oba trdita, da sta stala pri rdeči, nekdo laže

R.T.
14. 3. 2024, 22.14
Posodobljeno: 14. 3. 2024, 22.14
Deli članek:

Na območju delovne zapore pri Bledu je prišlo do trčenja. Na srečo je nastala le materialna škoda, a krivca je vseeno treba najti.

PU Kranj
Mesto nesreče.

Prometno nesrečo, ki se je 8. marca ob približno 15.30 uri zgodila na območju delovne zapore na Mlinem v občini Bled, obravnavajo lokalni policisti. V nesreči sta bila udeležena voznik tovornega vozila in avtomobila, a oba krivdo zavračata. »Po podatkih, s katerimi razpolagamo, je voznik avtomobila Seat ibiza pripeljal iz smeri centra Bleda proti Bohinju in se na semaforju kot prvi v koloni vozil ustavil pri rdeči luči. Na nasprotni strani delovne zapore je voznik tovornega vozila Scania pripeljal iz smeri Bohinja proti Bledu in se na semaforju prav tako kot prvi v koloni vozil ustavil pri rdeči luči,« so sporočili policisti. Zagata je očitna, saj je v nadaljevanju v nepreglednem ostrem ovinku znotraj delovne zapore prišlo do trčenja in materialne škode na vozilih, izjavi obeh udeležencev pa sta si nasprotujoči.

PU Kranj
Oba sta vsak na svoji strani obstala pred rdečo, trdita. Jasno je le, da sta trčila.

Policisti so se za pomoč obrnili na javnost, saj ni bilo možno ugotoviti, kdo je v kritičnem času v delovno zaporo zapeljal pri rdeči luči. Za razjasnitev okoliščin nesreče policisti morebitne priče, ki bi karkoli vedele, pozivajo, naj se oglasijo ali pokličejo na Policijsko postajo Bled, telefon 04/575 72 00 ali na interventno številko 113 oziroma anonimni telefon policije 080 1200.