Astronapoved

Horoskop za četrtek, 14. marca

N. K.
14. 3. 2024, 05.33
Deli članek:

Sonce je v ribah, Luna je v biku.

Profimedia
/

OVEN – Veliko se bo dogajalo, vendar boste pozorni le na čisto majhno zadevo, ki bo pritegnila vašo pozornost. Ugotavljali boste, zakaj je prav tako pomembna za vas.

BIK – Dopoldne boste uživali v pozornosti, potem pa sledi nekaj uric, ko bo marsikaj spet pod vprašajem, posebno če ste se v sedanjem razmerju prehitro sprostili.

DVOJČKA – Vse se bo odvijalo, kot si želite. Dobili boste celo več, kot ste si predstavljali, posebno v prijateljstvu, kjer ste v zadnjem času vse skupaj odmislili.

RAK – Čutite, da bi si lahko izborili boljše pogoje. Zadev ne puščajte nedokončanih, sicer boste naleteli na težave, še posebno če imate opravka z nekom, ki je zahteven.

LEV – Danes se vam bo vse zdelo zelo lahko, saj boste v mislih premlevali, kako čudovito ste se imeli z ljubljeno osebo. Te občutke si boste zagotovo želeli čim prej ponoviti.

DEVICA – Umaknite se iz gneče, ki vas utesnjuje. Vaša osamitev lahko koga zmoti, vendar se ne obremenjujte, bodo že prenesli, in kmalu boste spet široko nasmejani.

TEHTNICA – Na čustvenem področju je še veliko neizgovorjenega. Na novosti še niste pripravljeni, zato nikakor ne hitite. Pazite z osebo, ki vam je všeč, a je hladna.

ŠKORPIJON – Na poslovnem področju bo nekaj neznank, zlasti okoli novih sodelavcev ali pogojev. Ne zanašajte se le na srečo, saj se nakazujejo nepredvidljive ovire.

STRELEC – Danes nič ne bo preprosto, čeprav vam takšne situacije pomenijo le dodaten izziv, da se borite in vztrajate pri začrtanih shemah, v katere verjamete.

KOZOROG – Za odgovore na vprašanja se ozrite v preteklost. Čas je za kompromise, in ne vztrajanje pri svojem. Premislite o svojih prednostih.

VODNAR – Dan se bo odvijal v znamenju večje nestrpnosti v domačem krogu. Pazite, posebno pri dogovorih glede denarja. Ne hitite, posebno na poslovnem področju.

RIBI – Dobro boste opravili nekaj, za kar ste nekoč potrebovali več časa, kar vam bo dvignilo samozavest. V ljubezni še vedno ni rožnato, saj si nečesa ne priznate.