Astronapoved

Horoskop za torek, 12. marca

N. K.
12. 3. 2024, 05.34
Deli članek:

Sonce je v ribah, Luna je v ovnu.

Profimedia
/

OVEN – Ne pozabite na zdravo hrano in ne pustite, da vam stres pride do živega. Veliko se boste ukvarjali s sabo in naredili načrt umirjenega, zdravega življenja.

BIK – Prevladovala bo napeta energija. Po eni strani bo veliko idej, po drugi strani pa ne boste imeli potrpljenja za ljudi okrog sebe, še najmanj za domače.

DVOJČKA – Sposobni boste hitro veliko narediti ter zraven ohraniti dobro voljo in optimizem. Povečani bosta natančnost in pozornost, ki ju boste vlagali v svoje delo.

RAK – Počakajte in vse se bo zavrtelo bolje, posebno za tiste, ki že dolgo hrepenite po drugačnem scenariju. Premislite o tistem, pred čimer si zatiskate oči.

LEV – Manj družabni boste in malce nezaupljivi. Premislite, preden boste odgovorili, zlasti če je partner ljubosumne narave. Počasi bosta našla skupni jezik.

DEVICA – Popustljivi postajate. Najbolj uspešni boste v umetnosti in pri delu z ljudmi. Odločili se boste tudi rešiti stari nesporazum, ki vas vse bolj bremeni.

TEHTNICA – Med vama s prijateljem je še nekaj nedorečenega, kar vas bo zmotilo. Za samske ni pravi čas za nove začetke, čeprav boste postajali vse bolj optimistični.

ŠKORPIJON – Znašli se boste sredi dogajanja, morda celo z osebo, ki do zdaj ni bila del vašega življenja. Vse skupaj sprejmite na pozitiven način in ne iščite bližnjic.

STRELEC – Na vaše počutje bo pozitivno vplivala oseba, ki razume vašo situacijo. Presenečeni boste, še zlasti ko boste hitreje prišli do nečesa, kar ni samoumevno.

KOZOROG – Bolj previdni boste morali biti. Vaša simpatija bo še posebno občutljiva, čeprav na prvi pogled tega ne bo pokazala. Posvetite ji vendar več pozornosti.

VODNAR – Samski lahko danes uživate v tistem, kar vam prinaša nasmeh na obraz, vezani pa se boste znašli v kaosu, ki vas bo popeljal do intenzivnega razmišljanja.

RIBI – Nepričakovano se bodo pojavljali dvomi glede zadeve, ki naj bi jo že zdavnaj rešili. V čustvenih odnosih bo še nekaj ugibanja, ki pa vas lahko močno zmede.