Mlada luna

Marčevski mlaj je priložnost, da vizualiziramo, kar si želimo

Tanaaz
10. 3. 2024, 06.00
Posodobljeno: 10. 3. 2024, 13.50
Deli članek:

Vse mlade lune predstavljajo začetek novega cikla in tokratna, ki je nastopila v nedeljo ob 10. uri v astrološkem znamenju rib, seveda ni izjema, poleg tega ima še druge kvalitete.

AdobeStock
Dan mlaja je idealen, da uporabite svoj dar vizualizacije.

Marčevski mlaj nas tako vodi v sveže energije astrološkega novega leta in tudi v transformativne energije sezone mrkov. Zaradi obojega je nova luna v ribah naša priložnost za sanje; naša priložnost, da določimo namere in vizualiziramo, kaj je tisto, kar bi radi ustvarili. V tem času se lahko počutimo še posebej ustvarjalne in si predstavljamo, sanjarimo ter pričaramo nove navdihe in ideje.

Ustvarjalna akcija

Marčevska nova luna je pravzaprav ena najboljših v letu za negovanje našega ustvarjalnega ognja in potapljanje globoko v naše sanje in intuitivne prakse. Čutili bomo podporo, ko gre za ta področja našega življenja, zato izkoristite to energijo in si dovolite pretok.

Ustvarjalna dejanja so prav tako podprta pod to mlado luno, vendar se o tem ne trudite razmišljati. Pri tej energiji gre za jahanje naših občutkov, pretakanje s tem, kar prihaja, in zaupanje v naš notranji glas. Ta energija ne želi, da se zavijemo v svoje misli z vsemi podrobnostmi, temveč želi, da poslušamo srce, da zaupamo, da smo pretočni in da smo sprijaznjeni s tem, da ne poznamo poti.

Ta vrsta predaje, tolikšna stopnja zaupanja ni lahka, a mlada luna nas prosi, da zajahamo ta val. Če greste skozi težko obdobje, se poskušajte izogniti nadzorovanju ali načrtovanju in se raje potopite v svoje telo. Občutite, kako se prebijate skozi situacijo in bodite pripravljeni narediti vsak korak, ko pride. En dan naenkrat, en trenutek naenkrat, samo bodite prisotni s tem, kar je.

Pomen Neptuna

Neptun, planet upanja in sanj, je aktiven pod to mlado luno in ustvarja nekaj čudovitih, podpornih energij okoli postavljanja namere, še posebej ko gre za našo prihodnost. Kakšno prihodnost bi radi ustvarili? Kje se vidite čez šest ali celo 12 mesecev?
Zaprite oči in si predstavljajte svoj popoln dan od začetka do konca. Zaprite oči in si predstavljajte svojo popolno zvezo ali službo. Pri tem se ne pozabite osredotočiti na to, kako se počutite, medtem ko opazujete, kako divja vaša domišljija. Prepustite se vsakemu od občutkov in vedite, da vam ta čarobna praksa pomaga poslati vaše želje v vesolje.

Dar vizualizacije lahko uporabite tudi, da v mislih vidite celjenje ran, bolezen ali stres, ki zapušča vaše telo, ali popoln kraj za življenje. Orodje vizualizacije lahko uporabite tudi za fantaziranje, raziskovanje višjih sfer ali regresije v pretekla življenja.

AdobeStock
Pod to mlado luno je od planetov najbolj aktiven Neptun, podpornik upanja in sanj.

Super mlada luna

Nova luna v ribah velja za super luno, saj bo lepa in blizu zemlje. Čeprav mlaja ne bomo videli, bomo čutili njegovo energijo še posebej močno. To je tudi druga super nova luna v nizu, ki nam ga je usojeno doživeti v prihodnjih mesecih.
Toliko super novih lun zapored pomeni, da smo resnično podprti, da začnemo novo poglavje in se osredotočimo na to energijo novih začetkov.

Prav tako je vredno omeniti, da še nimamo retrogradnih planetov, tako da imamo veliko naprej gibljivega zagona, ki nas podpira z vseh zornih kotov kozmičnega neba. Uporabite te prehode super novih lun, da v vsak kotiček svojega življenja vnesete novo, svežo in navdihnjeno energijo. Vedite, da je zlasti marčevska nova luna najboljša za ohranjanje te vizije in omogočanje vašim ustvarjalnim navdihom.

Vrata v sezono mrkov

Mlade lune so začetek luninega cikla, polne lune pa vrh luninega cikla. Polna luna, ki sledi tej novi luni, je pravzaprav lunin mrk in to samo še poveča njegovo moč. Mrki so vedno zelo transformativno obdobje v letu. Ponavadi prinašajo spremembe, premike in preobrate, ki nam omogočajo, da stopimo na višjo raven ter dosežemo novo evolucijo zavesti. Čeprav so včasih lahko izziv, nas mrki vedno postavijo tja, kjer moramo biti.

Mrk, ki sledi tej novi luni, bo osvetlil naše odnose, tako da bomo morda začeli čutiti namige o tem delu pod mlado luno v znamenju rib. Morda se bomo počutili bolj sočutne in odpuščajoče. Morda bomo ugotovili, da nas prevzema naša romantična stran … Čeprav je to čudovita energija, moramo biti pozorni na sprejemanje odločitev z rožnatimi očali. Če morate sprejeti pomembno odločitev, ko gre za vaša razmerja, bi bilo najbolje počakati, da mine lunin mrk 25. marca, da boste imeli vse informacije.