Astronapoved

Horoskop za petek, 8. marca

N. K.
8. 3. 2024, 05.35
Deli članek:

Sonce je v ribah, Luna je v vodnarju.

Profimedia
/

OVEN – Vse bo preprostejše, ko boste sprejeli, da nekaterim stvarem pripisujete prevelik pomen. Ne oklevajte z večjimi odločitvami, ki lahko prinesejo uspeh.

BIK – Spomnili se boste nečesa, kar bi morali popraviti. Čim prej zavihajte rokave in se samozavestno podajte v reševanje vsega skupaj, kar vas bo pomirilo.

DVOJČKA – Danes iščete dodatno razlago za vse, kar se vam dogaja. Tudi v ljubezenskih odnosih ste dokaj nepotrpežljivi, vendar tako le kvarite sicer dobro vzdušje.

RAK – Partner ne bo razumel, da se želite v ljubezni počutiti popolnoma varne. Poskusita se pogovoriti o vsem skupaj. Samskim bo nekdo pokazal, da obstaja sreča.

LEV – Radi bi postorili vse hkrati, kar pa ne bo mogoče. Danes vas bo spodbujala predvsem ambicioznost, še posebno ko boste izvedeli, da so vas pohvalili.

DEVICA – Zavedate se, da ste v delo vložili premalo energije, a boste po tihem kljub temu pričakovali boljše rezultate. V večernih urah bo na vrsti spogledovanje.

TEHTNICA – Danes vas nekoliko omejuje hitrost dogajanja in vam prinaša nekaj zmede. Najugodnejše bo danes za finančno področje, počasi se bo lepo izboljšalo.

ŠKORPIJON – Komaj ste dočakali povabilo, vendar zdaj ne veste, zakaj bi ga pravzaprav sprejeli. Določene zadeve boste pustili, čeprav ste jih nameravali dokončati.

STRELEC – Zelo boste uživali v srečanju, ki vam ga bo nekdo priredil. Odzvali pa se boste diplomatsko, saj se zavedate, da je treba zadeve najprej pretehtati.

KOZOROG – Zaradi samozavesti boste praktično neustavljivi, toda v družbi se potrudite prisluhniti, saj vas bodo tako bolje sprejeli. Srečanje v večernih urah bo zanimivo.

VODNAR – Rešitve za neki problem ne boste našli tako hitro, kot ste pričakovali. Ne vrzite puške v koruzo, temveč bodite nekoliko potrpežljivi in bolj prepričani vase.

RIBI – Zdaj je pravi trenutek, da se zbudite in naredite nekaj dobrih potez, ki vam bodo prinesle dodatni zaslužek. Pri tem vam lahko pomaga tudi dober prijatelj.