Astronapoved

Horoskop za sredo, 6. marca

N. K.
6. 3. 2024, 05.30
Deli članek:

Sonce je v ribah, Luna je v kozorogu.

Profimedia
/

OVEN – Manjšo napako v ljubezenskih odnosih boste hitro popravili in se končno otresli občutka, da nekoga ne spoštujete dovolj. Zadeve se bodo kmalu izboljšale.

BIK – Navaden dan se bo spremenil v nepozabno doživetje, ko vas bo posebna oseba presenetila s svojim obiskom in lepo gesto. Večer bo pregnal vse napetosti.

DVOJČKA – Imate manj časa, kot ste predvidevali, zato boste morali začeti delo takoj. Za vsako stvar zahtevajte razlago, ki vam lahko olajša kasnejše zaplete.

RAK – Zelo dobro se boste počutili, vendar pustite nekaj manevrskega prostora tudi za druge, ki se bodo želeli družiti z vami. Skupaj boste stkali odličen načrt.

LEV – Ne morete mimo pravil, ki vam jih postavljajo. Naporno bo, tako v poslu kot pri financah. V ljubezni pa ne boste vedeli, kaj si pravzaprav želite.

DEVICA – Neka zadeva vam krade spanec. Trenutno ne morete izvedeti vsega, kar se skriva v ozadju. Morda se usmerjate v napačne odločitve, ki onemogočajo napredek.

TEHTNICA – Priznajte si, da niste rešili vsega, zato se problemi ponavljajo. Nenehno se vrtite v začaranem krogu, zato ne pričakujte pozitivnih odzivov.

ŠKORPIJON – Komaj čakate na neki dogodek. To je nekaj, kar ste začeli pogrešati, saj ste preobremenjeni z delom in financami. Tudi v ljubezni ste brez prave volje.

STRELEC – Vabijo vas v družbo ali sodelovanje, a niste prepričani, ali se boste dobro počutili. Utegnejo vam zastaviti preveč vprašanj in se vmešavati v vaše zadeve.

KOZOROG – Bodite previdni in ne vzemite ničesar, kar bo danes prišlo na vaša ušesa, preresno. To bo težko, saj vam bo nekdo želel prodati čisto drugačno zgodbo.

VODNAR – Veliko bo priložnosti in pogled v prihodnost jasen, zato boste mirni. Izkoristite dan poslovno in zasebno, saj bo vse, česar se boste lotili, uspelo.

RIBI – Danes bi se radi posvetili delu, čeprav si morate priznati, da so vaše misli drugje, kar vas bo držalo nazaj. Odločite se za nekoliko bolj sproščen večer.