Astronapoved

Horoskop za torek, 5. marca

N. K.
5. 3. 2024, 05.33
Deli članek:

Sonce je v ribah, Luna je v kozorogu.

Profimedia
/

OVEN – Pritiski vam tudi zasebno ne bodo dali miru, vznemirjali vas bodo na vsakem koraku. Premislite, ali je vse skupaj vredno vaših skrbi in dragocene energije.

BIK – Vzrok za napetosti je vaše hitro spreminjanje razpoloženja. Luna se sicer usmerja v vašo smer in čutite, da bo kmalu drugače, toda do takrat ostanite mirni.

DVOJČKA – Ker se boste morali spopadati s poslovnimi zadevami, se že vnaprej pripravite na manjše konflikte, saj se nič ne bo zgodilo tako, kot ste si zamislili.

RAK – Danes boste šibkejši kot običajno. Zato dobro premislite, kaj boste prevzeli nase tako doma kot v poslovnem krogu. Niste pripravljeni na večje korake.

LEV – Z denarjem bo danes nekaj preglavic, še zlasti če se gibate v negotovih krogih. Nekdo vam bo svetoval, vendar vam vse skupaj ne bo ravno pisano na kožo.

DEVICA – Nekaj vas muči in vznemirja. Nikakor se ne morete strinjati s prijateljem, ki vidi čisto drugo sliko, in težavno bo, če je v vse skupaj vpleten tudi partner.

TEHTNICA – Prijatelj vas ne bo razumel, čeprav vseeno upate, da se bo kaj spremenilo. Tokrat vas ne moreta rešiti le spretnost in očarljivost, morali se boste soočiti z njim.

ŠKORPIJON – Nekaj boste končali, a vseeno preverite določene podrobnosti. Hitro namreč lahko nastanejo zapleti, še zlasti če bi radi potovali ali se več družili.

STRELEC – Vzemite si čas, da si malce izboljšate stanje na ljubezenskem področju. Motil in oviral vas bo nekdo, ki ima drugačne zamisli in pogled na vse skupaj.

KOZOROG – Niste brez idej, čeprav vas še vedno ovira negotovost, ki krade vašo energijo. Vsaj popoldne si vzemite več časa za šport in sprostitev v odlični družbi.

VODNAR – Pod vplivom ugodne Lune pričakujte, da boste vse rešili hitro. Nekdo bo pritegnil vašo pozornost. Prepustite se spogledovanju, ki bo zelo vznemirljivo.

RIBI – Čeprav boste imeli nekaj divjih idej, jih bo najbolje dobro prespati, preden se jim posvetite, saj je vse skupaj preveč v oblakih. Nikamor se vam ne mudi.