Astronapoved

Horoskop za soboto, 2. marca

N. K.
2. 3. 2024, 06.33
Deli članek:

Sonce je v ribah, Luna je v škorpijonu, ob 14.56 preide v strelca.

Profimedia
/

OVEN – Nekoliko bolj se posvetite telesni pripravljenosti. Koristilo vam bo gibanje v naravi ali plavanje. Veliko veselja boste izžarevali v odnosih s prijatelji.

BIK – Pretirana skrb je popolnoma odveč, kajti stvari se za vas ugodno razpletajo. Če ne bo nepredvidenih okoliščin, boste zagotovo celo prvi prišli do cilja.

DVOJČKA – Med pogovorom s simpatično osebo se bodo zanetile iskrice, a se bo vseeno vse dobro razpletlo. Še posebno za vas, saj ste v pričakovanju lepih energij.

RAK – Vaše dejanje, povezano s preteklostjo, bo imelo drugačen odziv, kot ste pričakovali. A se ne ukvarjajte s tem, saj le vi veste, zakaj ste tako ukrepali.

LEV – Samski se preveč posvečate vsemu ostalemu, le svojemu ljubezenskemu področju ne. Skrajni čas je, da naredite nekaj tudi v tej smeri. Pogumno tvegajte.

DEVICA – Privoščili si boste sprostitev. Tudi gibali se boste med ljudmi, ki vas bodo prijetno presenečali, zato boste zelo srečni in pripravljeni na nove podvige.

TEHTNICA – Ukrepanje na lastno pest bi bila najboljša rešitev, a se lahko zaradi tega znajdete v hudih težavah. Bodite potrpežljivi in počakajte vsaj kakšen dan.

ŠKORPIJON – Zaradi nakopičenih strahov se boste danes tudi v najboljši družbi težko popolnoma sprostili. Ves čas boste v glavi povezani s področjem, ki vas bremeni.

STRELEC – Ob različnih opravkih se vam zatika, predvsem zaradi vašega neupravičenega strahu. To se vam po navadi dogaja takrat, ko delate več stvari istočasno.

KOZOROG – Čeprav se po eni strani pritožujete, da vas prijatelji zanemarjajo, vam po drugi strani to ustreza. Tako vam bo danes ostalo več časa za sproščanje.

VODNAR – Bližnjemu danes ne postavljajte ultimatov, saj nimate nobenih razlogov za takšno ravnanje. Ali ste že pomislili, kako bi se vi počutili v njegovi koži.

RIBI – Glede na trenutne okoliščine bo najbolje, da se začnete nekoliko bolj intenzivno posvečati svojim finančnim in poslovnim zadevam, ki vas precej bremenijo.