Astronapoved

Horoskop za četrtek, 29. februarja

N. K.
29. 2. 2024, 05.33
Deli članek:

Sonce je v ribah, Luna je v tehtnici, ob 4.09 preide v škorpijona.

Profimedia
/

OVEN – Pomembno je, da ne pustite kritiki in slabi vesti, da vama vzameta voljo. Energijo boste danes vlagali v dom in družino, kar se vam bo kmalu obrestovalo.

BIK – Nikar se ne smilite sami sebi. Če ne bo šlo drugače, se potrudite, da boste samozavestni, saj bo tako vse lažje. Tudi prijatelji vas bodo vabili medse.

DVOJČKA – Odlikuje vas plemenitost in z njo boste kos podvigom. Poleg tega vam bo naklonjena oseba nasprotnega spola. Na prvem mestu bodo danes modre odločitve.

RAK – Sprostili se boste, saj bosta s partnerjem prišla do pomembnega zaključka, ki vaju usmerja v boljše čase. Zdaj bo na prvem mestu iskrenost – z obeh strani.

LEV – Nekaj zdrave previdnosti bo odveč. Vaš pogum bo rušil staro navlako in prinesel določene odgovore, s katerimi se boste lažje podali novim zmagam naproti.

DEVICA – Danes vas bodo dogodki pripeljali do spoznanja, da se morate odpreti. Vezani si boste v današnjem dnevu zadali pomembno nalogo, povezano s partnerjem.

TEHTNICA – Zbudili se boste z mislimi na tisto, kar vam že lep čas kvari spanec. Večina informacij vam bo sicer koristila, a se kljub temu raje posvetujte.

ŠKORPIJON – V zasebnih odnosih se bodo zgodile majhne stvari, ki bodo prej ali slej sprožile tudi večje. Končno se boste z zadovoljstvom usmerili v čustvene podvige.

STRELEC – Partner vas v tem trenutku potrebuje bolj kot kadarkoli, zato ga nikar ne pustite na cedilu. Danes se boste ukvarjali tudi s svojimi osebnimi zadevami.

KOZOROG – Ne sprejemajte nobenih usodnih odločitev, čeprav bo v nekaterih odnosih napeto. Kmalu se bodo zgodili pomembni premiki, ki vam bodo v podporo.

VODNAR – Danes ne bo veselo, a se lahko konkretno soočite in rešite marsikatero težavo ter na koncu dneva zadovoljno ugotovite, da je bilo res veliko odvisno od vas.

RIBI – Vezani, ne bodite prestrogi s partnerjem, saj dobro veste, da imata oba strast v krvi, raje se umirjeno pogovorita. Nocojšnji večer vama bo že naklonjen.