Astronapoved

Horoskop za torek, 27. februarja

N. K.
27. 2. 2024, 05.33
Deli članek:

Sonce je v ribah, Luna je v tehtnici.

Profimedia
/

OVEN – Prijatelji bodo zahtevali, da se opredelite glede nečesa. Dejstvo je, da na dveh stolih ne boste mogli sedeti, zato se bo treba usmeriti v eno smer.

BIK – Vznemirjale vas bodo finance, kjer izzivom ni videti konca. Odpravite se v naravo in zbistrite misli, saj se boste le tako osvobodili določenih bremen.

DVOJČKA – Nekdo vas bo tako omehčal, da boste pozabili, kaj ste nameravali. Še vedno je dovolj prostora za spremembe na ljubezenskem področju, po katerih hrepenite.

RAK – Trudili se boste za strpnost, a vas bo razpoloženje izdalo, saj ne boste mogli prikriti, kaj v resnici mislite in čutite. Popoldne boste iskali izzive.

LEV – Brez težav se boste lotili nečesa, kar vas je že nekaj časa obremenjevalo. Z vztrajnostjo boste daleč prišli, zato nikar ne obupajte in se ne ustavljajte.

DEVICA – Danes se boste končno prepustili toku življenja. Uživajte in se razvajajte, to vas bo napolnilo z energijo. Bližnji že težko čakajo na skupne trenutke.

TEHTNICA – Danes boste z lahkoto naredili konkreten korak. Vse imate v svojih rokah, le na pravi način se morate lotiti vsega skupaj in uspeh vam bo zagotovljen.

ŠKORPIJON – Od prijatelja lahko pričakujete podporo, a sami določite, v kakšni meri boste pomoč izkoristili. Lovile vas bodo misli, povezane s staro ljubeznijo.

STRELEC – Danes se boste znašli na vrhu sveta, zato uživajte v razgledu. Uspele vam bodo tudi določene stvari, o katerih ste do zdaj le razmišljali in sanjarili.

KOZOROG – Še vedno vas drži pokonci nekaj, kar vas je razveselilo v zadnjih dneh. V ljubezni boste pripravljeni spoprijeti se z neznancem, ki vam je simpatičen.

VODNAR – Danes boste pokazali, kako ste prilagodljivi, če se vi tako odločite. Predvsem odločnost vas lahko reši, tako pri delu kot tudi v zasebnem življenju.

RIBI – Nervozo se boste trudili prikriti z delom in v tem trenutku je to edini način, da si povrnete dobro počutje. Tudi vztrajanje vam tokrat ne bo odveč.