Astronapoved

Horoskop za soboto, 24. februarja

N.K.
24. 2. 2024, 06.20
Deli članek:

Sonce je v ribah, Luna je v levu, ob 2.37 preide v devico.

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN – V ljubezni se bo zalomilo zaradi finančnih vprašanj. Razmislite, kakšne so možnosti za dodaten zaslužek, s katerim bi lažje funkcionirali neobremenjeno.

BIK – Pred vami so večje novosti, zato imejte oči odprte in jih sprejmite. Lahko bi se odzvali na neko povabilo, ki vas sicer mika, vendar je obarvano s čustvi.

DVOJČKA – Zunanji pritiski vam bodo začeli načenjati samozavest. Opazili boste lastne napake, zato vzdržite notranjo napetost in popravite, kar se popraviti da.

RAK – Rdeča nit dne bo pogovor, ki bo dobil poseben pridih iskrenosti. Priznati si boste morali, česa si želite, in se nato usmeriti v pravo dogodivščino za vas.

LEV – Želite si miru, da bi premislili, kako nadaljevati. Nekaj, kar ste začeli z navdušenjem, je obtičalo na točki, kjer bo treba uporabiti več spretnosti.

DEVICA – Dober odziv prijateljev vam bo prinesel paleto dobrih možnosti. V prostem času se odpravite razvajat ali po nakupih, ki vas bodo močno razbremenili.

TEHTNICA – Danes boste druge doživljali kot zahtevne, brez občutka za vse vaše notranje bogastvo. Pojavilo pa se bo nekaj zanimivih in vznemirljivih možnosti.

ŠKORPIJON – Vznemirjajo vas ljudje, ki niso odkriti, zato ne ovinkarite. V ljubezni ste po nepotrebnem zadržani, namesto da bi pokazali, kaj v resnici čutite.

STRELEC – Danes boste doživeli čustven razcvet in pridobili svežino. Več sreče vam bo namenjeno v ljubezni, kjer bo poleg romantike prisotna tudi vroča strast.

KOZOROG – Preresno se lotevate določene zadeve, ki so jo drugi že pozabili. Morda je pravi trenutek, da se sprostite in začnete opazovati stvari drugače.

VODNAR – Dogajanje bo pestro, zato ne bodite presenečeni, če vam bo primanjkovalo fizične moči in vsega tistega, česar ste bili vajeni v bolj uspešnih obdobjih.

RIBI – Krivda vam ne prinaša uspeha. Z nekaj odprtosti za krizo in pripravljenosti na preobrazbo bodo posledice pozitivne, vi pa končno sproščeni in zadovoljni.