Astronapoved

Horoskop za petek, 23. februarja

N. K.
23. 2. 2024, 05.33
Deli članek:

Sonce je v ribah, Luna je v ribah.

Profimedia
/

OVEN – Sprli se boste z osebo, ki od vas terja boljše rezultate, obenem pa se ne drži svojih dolžnosti. Jezni boste, a se boste vseeno sprijaznili z dejstvi.

BIK – V ljubezni zahtevate preveč, saj s partnerjem za zdaj ne moreta preživeti več skupnega časa. Glede drugih zadev boste odločni in celo odprti za novosti.

DVOJČKA – Vaša želja bo vedno večja, zato boste neučakani. Razlagali boste, da ste preobremenjeni. Ne vrtite se v začaranem krogu, saj lahko tam obtičite.

RAK – Spor s prijateljem vas bo spravil v slabo voljo. Tudi opravki, ki ste se jih veselili, vam bodo odveč, zato se raje usmerite v kakšno prijetno zadevo.

LEV – Pri marsičem boste zelo suvereni, še posebej pri poslovnih stikih s pomembnimi ljudmi. Intenzivno se boste spopadali tudi z ljubezenskimi novostmi.

DEVICA – Danes boste občutili zelo prijetno energijo, ki bo dajala moč vašim igrivim mislim, da morate v svoje ljubezensko življenje nujno vnesti več svežine.

TEHTNICA – Nekdo se bo spomnil na vas, toda naslednji korak je kljub temu vaš. V neki zadevi neomajno vztrajajte, saj se vam na koncu obetajo sladka presenečenja.

ŠKORPIJON – Če ste v ljubezenskem odnosu naleteli na zid glede partnerjevih čustev, boste hrepeneli po zaupnem pogovoru in poskusili razčistiti situacijo. Kar pogumno!

STRELEC – V ozračju bo kar nekaj nezadovoljstva, ki bo spodbujalo nestrpnost. Nikar se ne odzivajte prehitro, prepustite se toku, ki vas vodi v lepše življenje.

KOZOROG – Nekdo izmed prijateljev vztraja, da vse poteka po njegovih navodilih, kar vas bo razjezilo. V resnici nima prav, zato se lahko pogumno postavite zase.

VODNAR – Ljubezen bo danes na dosegu roke, zato boste pripravljeni na nove dogodivščine. Zberite pogum in se dogovorite z osebo, ki vam je že dalj časa všeč.

RIBI – Danes boste odlično razpoloženi, vedeli boste, da pred vami ni ovir. Prav ta občutek naj bo v mejah, da ne boste izzivali sreče. Dobili boste nove ideje.