Astronapoved

Horoskop za sredo, 21. februarja

N. K.
21. 2. 2024, 05.35
Deli članek:

Sonce je v ribah, Luna je v raku, ob 14.14 preide v leva.

Profimedia
/

OVEN – Pričakujete preveč, zato ne bodite presenečeni, če boste morali čakati na odziv. Nekateri so počasnejši ali preprosto ne razumejo, zakaj se vam tako mudi.

BIK – Naporen dan bo. Če ste negotovi, utegnete imeti kar nekaj težav s samoorganizacijo. Rešitev obstaja, in ta je, da prosite nekoga za pomoč.

DVOJČKA – Misli vam bo danes razbistrila izostrena intuicija. Znali boste najti prave besede v pravem trenutku, kar bo pripomoglo tudi k boljšemu počutju.

RAK – Zgledujte se po tistih, ki so predani ciljem, sicer se boste kmalu znašli v težavah. Vsaj sebe prepričajte, da v svoje cilje verjamete.

LEV – Odnosi z okolico bodo spremenljivi. Nekaterih ljudi še videti ne boste mogli, do ljubljenih pa boste posesivni, a hkrati razdražljivi, kar ni najboljše.

DEVICA – Danes lahko pričakujete prijetno presenečenje. Vezani utegnete s partnerjem sprejeti pomemben dogovor, samskim pa se obeta ponudba za vročo avanturo.

TEHTNICA – Razpoloženi ste, kar bo opazil tudi nekdo, ki ste mu všeč. Stvari se popravljajo, tudi pri delu ste lahko optimistični, saj imate vse dobro začrtano.

ŠKORPIJON – Radi bi se zavarovali, a na vrsto prihajajo nove naloge v povezavi z izobraževanjem. Pokažite, da tokrat zagotovo ne boste odnehali na polovici poti.

STRELEC – Vaše počutje bo precej odvisno od tega, kaj boste počeli. Nihče ne more vedno opravljati le tistega, v čemer je najboljši, zato se sprijaznite z dejstvi.

KOZOROG – Vaše odločitve bodo danes predmet razmisleka. Manj izrazita pa bo prijateljeva pomoč in malce razočarani boste ugotovili, da se lahko zanesete le nase.

VODNAR – Čustva bodo dopoldne nekoliko potlačena, vendar boste veliko naredili, če boste načeli pogovor o odnosu, ki vas močno bega že nekaj časa.

RIBI – Stvari ne boste mogli izpeljati po svojem okusu, saj se vam bodo na poti ves čas pojavljale ovire. Seveda pa to ne pomeni, da bi morali spremeniti načrte.