Astronapoved

Horoskop za ponedeljek, 19. februarja

N. K.
19. 2. 2024, 05.34
Deli članek:

Sonce je v vodnarju, ob 4.13 preide v ribi, Luna je v dvojčkih, ob 4.25 preide v raka.

Profimedia
/

OVEN – Danes se boste odločili nameniti svoj čas tudi tistim, ki jih kar nekaj časa niste srečali. Ustavite se vsaj za hip in sprejmite kakšen nenavaden namig.

BIK – Razmišljali boste o določenih zadevah, a jih morate pustiti pri miru. Svojo pozornost usmerjate v napačne reči, zato boste konec dneva malce razočarani.

DVOJČKA – Zanimiva izkušnja, ki jo boste doživeli popoldne, vam bo povrnila zaupanje. Pomembno bo, da se umirite in najdete smisel v prav vsem, kar počnete.

RAK – Glede neke zadeve se boste najprej nekoliko ustavili, potem pa ugotovili, da vas ne vodi tja, kamor bi si želeli. Postavite se zase, možnosti so dobre.

LEV – Vrtite se okoli istih ljudi, zato ne pričakujte navdušenja, ko boste razlagali o svojih podvigih. Več ko boste razmišljali, več težav boste videli.

DEVICA – Nekaj vam bo všeč, čeprav še ne veste natanko, kako bi v tem položaju ravnali. Morda se bo vse razpletlo samo po sebi, ko boste pripravljeni.

TEHTNICA – Veliko zadev ste rešili, a že nove trkajo na vaša vrata. Dobili boste povabilo, ki vam na prvi pogled ne bo dišalo, vendar je prav, da ga sprejmete.

ŠKORPIJON – Odločili se boste za nov podvig in stopili v prvo vrsto. Ta poteza se vam bo obrestovala in vas držala pokonci. Nikar pa se preveč ne izpostavljajte.

STRELEC – Imate občutek, da lahko naredite marsikaj. Čim prej odgovorite na vprašanja, ki vam jih bodo postavili. V večernih urah se boste počutili odlično.

KOZOROG – Nekaj novega vam bo prineslo obilo zadovoljstva in veselja. Izbirali boste med dvema možnostma, vendar pazite, saj bo ena od njiju precej zavajajoča.

VODNAR – Prepričani boste, da vam bo po soočenju lažje, toda tako preprosto ne bo šlo. Treba bo počakati, da odnos dozori in da nasprotna stran razmisli.

RIBI – Poudarjena bo vaša občutljivost, zato v besednih dvobojih danes raje ne stopajte v ospredje, saj bi se lahko celo osmešili. Potrebujete spremembe.