Esther Hicks

10 navdihujočih kanaliziranih sporočil iz duhovnega sveta

Tanaaz
18. 2. 2024, 19.10
Posodobljeno: 18. 2. 2024, 19.10
Deli članek:

Ena najvidnejših duhovnih avtoric je Esther Hicks. Esther ima sposobnost kanalizirati sporočila višjih bitij, ki jih imenuje Abraham.

profimedia
Na karkoli se boste osredotočili, se bo pojavilo v vaši fizični realnosti.

Abraham je v bistvu »skupinska zavest iz nefizične dimenzije«, ki usmerja ali govori skozi Esther, da posreduje sporočila iz višjih sfer.

Esther je napisala številne knjige, nastopila v številnih intervjujih in vodi predavanja po vsem svetu, v katerih predaja Abrahamova sporočila.

V nasprotju s tem, kar vidite v filmih, ko Esther kanalizira ali prenaša sporočila, njene oči ne zavijajo nazaj v glavi. Namesto tega je le subtilna sprememba v njenem glasu in gibih rok.

Obstaja veliko načinov, kako lahko »kanalizirate« duhove ali druge entitete. V intervjujih je veliko ljudi vprašalo Esther, kako prejema informacije od Abrahama, in ona tega ni opisala kot kanaliziranje samo po sebi, ampak kot preprosto dovoljenje, da se dotakne izvorne energije.

Tokrat vam predstavljamo 10 najbolj navdihujočih sporočil in naukov, ki jih je Abraham prek Esther delil z nami.

1. VI STE FIZIČNI PODALJŠEK IZVORNE ENERGIJE

Niste na Zemlji, da bi poskušali postati bolj božji ali bolj razsvetljeni. Ste že razsvetljeno bitje, preprosto ste tukaj, da raziščete, kaj pomeni biti človek. Tukaj ste, da iščete več tega, kar se vam zdi dobro. Tukaj ste, da prinesete »nebesa« na Zemljo.

2. ODLOČILI STE SE BITI TUKAJ

Tukaj ste, ker ste se odločili biti tukaj. Nestrpno ste pričakovali svoj prihod na Zemljo. Preden prideš v svoje fizično telo, moraš tudi izbrati, s kom želiš ustvarjati. Ta izbira se odraža v času in kraju vašega rojstva. Vsi na Zemlji ustvarjamo skupaj.

3. NAMEN VAŠEGA ŽIVLJENJA JE VESELJE

V to življenje ste prišli, da bi izkusili čisto veselje, vendar imate tudi izbiro. Ni vam treba vedno izbrati, da boste občutili veselje, namesto tega se lahko odločite, da boste občutili tudi druga čustva. Vendar je vaš namen, da ste tukaj, najti veselje, čutiti veselje in biti veselje. Ko ste v stanju veselja, se boste razširili ali rasli. Ko se širiš in rasteš, raste tudi vse ostalo.

4. USTVARJATE S SVOJIMI MISLIMI

V svoje življenje pritegnete vse, čemur namenjate svojo pozornost. Včasih se lahko odločite, da se na nekaj osredotočite namenoma, drugič pa to, na kar se osredotočite, prihaja iz globin vaše podzavesti. Na karkoli se boste osredotočili, se bo pojavilo v vaši fizični realnosti. Vsaka posamezna misel prispeva k ustvarjanju vašega življenja in življenja okoli vas.

AdobeStock
Vaše naravno stanje je tisto, kar je nefizično in na določeni točki se je potrebno vrniti v nefizično stanje.

5. VSE, KAR SI LAHKO ZAMISLITE, LAHKO IMATE

Ko nekaj vizualizirate ter vidite in čutite, da se dogaja, pošiljate signale v vesolje. Ti signali nato prinesejo tisto, kar si želite, v vašo resničnost. To je zakon privlačnosti in je eden temeljnih zakonov tega vesolja. Bolj pozitivna ko je vaša energija, hitreje boste manifestirali, kar želite.

6. VESOLJE PODPIRA VAŠE NAMERE

Vesolje vas vedno vodi na izbrani poti. Ko ste prišli na Zemljo, ste imeli namen in vesolje vam vedno pošilja namige ter opomnike, kaj je ta namen. Vesolje vas vodi skozi izkušnje v vašem življenju, pa tudi skozi način, kako se počutite.

7. VAŠA ČUSTVA VAS VODIJO

Vaše notranje bitje ponuja vodstvo skozi vaša čustva. Ko se zaradi nečesa počutite dobro, je to znak, da greste v pravo smer. Ko se glede nečesa ne počutite tako dobro, greste v napačno smer. Če želite spremeniti smer, morate najprej začeti iskati načine, kako se počutiti dobro, ne glede na to, kako majhne so stopinje do dobrega počutja.

8. SPROSTITEV JE VAŠE NARAVNO STANJE BIVANJA

Biti sproščen je vaše naravno stanje. Ni vam treba skrbeti ali se obremenjevati, ker se bo vedno vse izšlo. Ključ do sprostitve je osredotočanje na vse stvari, ki jih cenite v svojem življenju. Ko se osredotočite na hvaležnost in spoštovanje, vam omogoča, da čutite podporo življenja.

9. VSI SMO NA EDINSTVENI POTI

Vsakdo je na drugačni poti, zato je pomembno dovoliti drugim, da naredijo, kar morajo. Pomembno je tudi, da svoje poti ne primerjate s potjo drugih ljudi. Prav tako ni omejitev glede poti, po kateri se boste odločili hoditi. Obstaja toliko načinov, kako najti veselje in navdih v tem življenju, in vsaka oseba ima svoj način, da to najde.

10. NE MOREŠ UMRETI

Vaše naravno stanje je tisto, kar je nefizično. Na določeni točki se je treba vrniti v nefizično stanje. Čeprav vaše fizično telo ne obstaja več, ste večno bitje. Vi ste večno življenje in smrt res ne obstaja. Vaša energija, vaša duša bo živela večno.