Astronapoved

Horoskop za četrtek, 15. februarja

N. K.
15. 2. 2024, 05.33
Deli članek:

Sonce je v vodnarju, Luna je v biku.

Profimedia
/

OVEN – Znašli se boste v nenavadnem položaju, ki vam ne bo najbolj pisan na kožo. Ne boste utegnili brati med vrsticami, saj vam igre z besedami niso pri srcu.

BIK – Danes boste jezni, če vam ne bodo prisluhnili. Morda le ne najdete pravih besed, da bi razložili, kar si želite izpostaviti. Pazite pri zahtevnih opravilih.

DVOJČKA – Dan bo ugoden za razmišljanje o novih ljubezenskih poteh, saj ste že utrujeni od določenih vzorcev, ki se ves čas ponavljajo in vam kradejo energijo.

RAK – V službi boste naredili vse, kar je treba, nato se boste celo malce dolgočasili. Iznajdljivost bo pustila dober vtis pri nadrejenih in sodelavcih.

LEV – Zelo resni boste, v pričakovanju novic, ki vam ogromno pomenijo. Negativni scenariji bodo samo še poslabšali celotno situacijo, zato sem jim izognite.

DEVICA – Na poslovnem področju boste polni idej, ki vam prinašajo priložnosti. Pogovor s sodelavci bo prinesel odgovore in razbremenitev na finančnem področju.

TEHTNICA – Doma danes ne boste našli pravega razumevanja. Z nekom od prijateljev boste iskreni, vendar kljub temu ne boste prišli do bistva, ki bi vas pomirilo.

ŠKORPIJON – V ljubezni se preveč zanašate na samoumevnost, situacija pa je popolnoma drugačna. Bodite previdnejši, posebno z osebo, ki vas predano ves čas spodbuja.

STRELEC – Danes boste naleteli na predloge, ki bodo slišati zanimivi, toda vsekakor se držite jasnih dogovorov in zahtevajte, da vam posredujejo tudi droben tisk.

KOZOROG – Situacija na čustvenem področju vas bremeni in priznati si morate, da ne veste, kako jo rešiti ali se z njo soočiti. Najprej postavite sebe na prvo mesto.

VODNAR – V družinskem krogu se boste danes izkazali s prilagodljivostjo, ki bo vzor vsem ostalim. Proti večeru boste pripravljeni tudi na več romantike.

RIBI – Nekatere stare navade boste morali zamenjati za nove, kar vas bo celo navdihnilo. To ne bo preprosto, vendar vam dolgoročno prinaša odlične rezultate.