Astronapoved

Horoskop za torek, 13. februarja

N. K.
13. 2. 2024, 05.33
Deli članek:

Sonce je v vodnarju, Luna je v ovnu.

Profimedia
/

OVEN – Priznajte si končno, da vas je sreča nekoliko zapustila, zato se temu stanju čim prej prilagodite. Določenim pogovorom se danes žal ne morete izogniti.

BIK – Ste na pravi poti, zato čim prej naredite kakšen, vsaj majhen, toda pomemben korak, ki vam bo olajšal marsikatero zoprno zadevo na poslovnem področju.

DVOJČKA – Potrebujete več sproščene komunikacije, saj ne morete razmišljati tako hitro kot v preteklih dneh. Tudi vi se lahko zmotite, čeprav se vam to redko dogaja.

RAK – Danes boste neodločni. Nikakor ne boste našli skupnega jezika s prijateljem, ki je vaše nasprotje. Preložite sestanek ali srečanje, ki vas obremenjuje.

LEV – Polni boste nemira, ki vas bo vodil v še bolj čudno smer. Na poslovnem področju boste s težavo danes opravljali svoje delo, saj bodo vaše misli zmedene.

DEVICA – Ne morete se izogniti določenim stvarem, ki vam niso všeč. Nekaj vas bo razjezilo in malce načelo vaše počutje. Kljub vsemu se boste zvečer sprostili.

TEHTNICA – Danes se boste znašli pred zanimivo dilemo, ki vas bo usmerila v razmišljanje o določenih zadevah. Odzovite se tistemu, ki vas vztrajno kliče in čaka.

ŠKORPIJON – Vse skupaj vas bo danes utrudilo. Preprosto se ne boste mogli sprostiti, kar je povezano tudi z družinskimi zadevami, ki so trenutno malce napete.

STRELEC – V službi bo danes pestro v odnosih. Težko se boste zadržali, vendar se vprašajte, za kakšno ceno se izpostavljate in iščete pravico, ki je nekoristna.

KOZOROG – Spreminjate ideje, kar je povsem nesmiselno, saj se s tem samo oddaljujejo od vas. Popoldne boste deležni pozornosti, ki vas bo spravljala v dobro voljo.

VODNAR – Danes se boste malce poigrali, kar vam lahko nekdo zelo zameri, zato premislite, preden boste spregovorili. Pri poslovnih odločitvah pazite na finance.

RIBI – Zvezdni vplivi vam zagotavljajo družabnost in sproščenost. Kamorkoli boste šli, boste odlično sprejeti. Presenetili vas bodo s prijaznostjo in iskrenostjo.