Astronapoved

Horoskop za soboto, 10. februarja

N.K.
10. 2. 2024, 06.35
Deli članek:

Sonce je v vodnarju, Luna je v vodnarju, ob 14.42 preide v ribi.

Dreamstime
Katerim znamenjem je današnji dan še posebej naklonjen?

OVEN – Na vas gledajo drugače kot običajno. Za to je vzrok vaša ostrina. Odprite se vsaj tistim, ob katerih čutite dobro energijo, spoštovanje in naklonjenost.

BIK – Motili vas bodo ljudje, ki ne povedo resnice, ampak prirejajo zadeve. Pretehtajte razloge za in proti ter se nato odločite, kdo je vreden vašega zaupanja.

DVOJČKA – Danes vam bo toplo pri srcu, saj se vam bo oglasil nekdo, ki mu je vajin odnos zelo pomemben. Končno se boste s to osebo tudi povsem iskreno pogovorili.

RAK – Danes boste razpoloženi za prijetna šepetanja s partnerjem in nežnosti, ki vam bodo pisane na kožo. Od prijatelja boste zahtevali nekaj zaobljub.

LEV – Privoščite si naklonjenost osebe, ki vas opazuje, in naredite z njo korak v prihodnost. V ljubezni so vse zvezde na vaši strani, zato boste sproščeni.

DEVICA – Premislite, preden boste nekoga spraševali o osebnih zadevah. Lahko se zgodi, da dobite veliko nepovezanih informacij, ki vas bodo samo dodatno zmedle.

TEHTNICA – Želite početi nekaj novega, čeprav je stanje takšno, da vam tega ne dovoljuje. Najprej bo namreč treba opraviti še nekaj, povezano s preteklostjo.

ŠKORPIJON – Danes boste sklenili dogovor in takoj spoznali njegove prve pozitivne posledice. Čas bo primeren tudi za urejanje domačega okolja in svojih misli.

STRELEC – Niste dovolj pozorni, kar je za vas novost, toda danes očitno ne znate prepoznati prave priložnosti. Usmerite se vendar v pogovor, po katerem hrepenite.

KOZOROG – Preveč ste nezadovoljni, zato se vrtite v začaranem krogu in zase ne vidite prave rešitve. Popazite nase, saj trenutno kopičite negativno energijo.

VODNAR – V odnosu, ki je za vas pomemben, boste obstali na polovici poti, ker bodo občutki mešani. Zavedate se, da morate najprej poskrbeti za svoje zadovoljstvo.

RIBI – Ugaja vam naklonjenost osebe, s katero ste povezani že nekaj časa. Tokrat se lahko resnično sprostite, saj bo vse skupaj potekalo s pridihom iskrenosti.