Astronapoved

Horoskop za ponedeljek, 12. februarja

N.K.
12. 2. 2024, 05.52
Deli članek:

Sonce je v vodnarju, Luna je v ribah, ob 14.26 preide v ovna.

Profimedia
/

OVEN – Če boste prepričani vase, ne boste ranljivi. Ne zadajte pa si odgovornosti le zato, da bi se postavljali pred drugimi. Raje se podajte v konkretne zaključke.

BIK – Trenutno si ne morete zagotoviti idealnih pogojev za napredek. Vztrajajte, saj se bodo že kmalu začeli nizati boljši občutki in boljši časi.

DVOJČKA – Počasi se daleč pride, čeprav danes niste prav prepričani o tem. Določene stvari se ponavljajo, zato nadaljujte previdno in hkrati premišljeno.

RAK – Polni boste energije, zato boste z lahkoto opravili vse delo. Dan bo nadvse pozitivno vplival na vaše počutje, zato boste z lahkoto pometli s konkurenco.

LEV – Intenzivno se boste predajali delu, zvečer pa si boste vzeli čas za klepet s prijateljem. Veliko zanimivega boste izvedeli, med drugim tudi o čustvih.

DEVICA – Dinamičen dan je pred vami, v katerem bo spodbujena vaša tekmovalnost. Več bo energije, borbenosti, hitre akcije, a tokrat tudi nepotrpežljivosti.

TEHTNICA – Po vrnitvi v realnost se vam bo marsikaj zazdelo precej zapleteno. Najhitreje vas bodo spravljali iz tira tisti, ki imajo vedno glavno besedo.

ŠKORPIJON – Če se uprete napetostim, lahko uporabite energijo za nove začetke. Zberete pa lahko tudi pogum, da nekomu končno iskreno poveste, kar že dolgo odlašate.

STRELEC – Veliko preveč časa boste porabili za nekaj, kar bi si lahko privoščili pozneje. Majhne napake vseeno nočete priznati, saj vas vodijo trenutne želje.

KOZOROG – Prav vse lahko dosežete, če le verjamete vase. Morda boste celo ugotovili, da vam lahko deljenje najbolj nenavadnih zamisli z nekom drugim pomaga.

VODNAR – Občutili boste odlično energijo, ki vas bo opominjala, kaj bi radi dosegli. Ne pozabite: začetek je pol opravljenega dela. Dan prinaša tudi vznemirjenje.

RIBI – Ne želite navajati razlogov za vsak svoj korak. Vseeno pa se morate malce prilagoditi in preprosto sprejeti tudi nekaj, kar vas ne navdušuje najbolj.